Στην κατάθεση στεφάνων για την Εργατική Πρωτομαγιά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβας – «Ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη, για πρόοδο και ευημερία είναι κάθε μέρα επίκαιρος

 


Στην κατάθεση στεφάνων για την Εργατική Πρωτομαγιά ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας – «Ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη, για πρόοδο και ευημερία είναι κάθε μέρα επίκαιρος

Στεφάνι στο Μνημείο του Εργάτη μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης κατέθεσε σήμερα (1/5) το μεσημέρι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης Πέτρο Λεκάκη, συμμετέχοντας στην επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

 


«Στη Θεσσαλονίκη σήμερα μνημονεύουμε και τιμούμε τους σκληρούς αιματηρούς αγώνες που έχουν γίνει για το εργατικό κίνημα», δήλωσε ο κ. Ζέρβας. «Σε συνθήκες που αλλάζουν, ο αγώνας για κοινωνική δικαιοσύνη, για πρόοδο και ευημερία είναι κάθε μέρα επίκαιρος, είναι κάθε μέρα και πιο επιτακτικός», τόνισε. Τέλος ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας αναφέρθηκε στις καθημερινές προσπάθειες του Δήμου Θεσσαλονίκης για βελτίωση των συνθηκών εργασίας όλων των εργαζομένων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!