Επίσκεψη Μανώλη Ιωαννίδη στο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβα

 


Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ Βαρνάβα επισκέφθηκα εξαιτούμενος τις σεπτές ευχές και ευλογίες Του για τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο Σεβασμιώτατος, κεφαλή και πνευματικός πατέρας του Χριστεπώνυμου πληρώματος των δυτικών παρυφών της Θεσσαλονίκης είναι ένας γνήσιος φάρος γνώσης και εμπειρίας και κάθε συνάντηση μαζί του είναι μία μοναδική ευκαιρία στοχασμού και προβληματισμού για τα ζητήματα που αφορούν στη Δυτική Θεσσαλονίκη. 

Είναι επίσης πηγή αγαλλίασης και κατευνασμού της ψυχής με την ελπίδα που αποπνέει η παρουσία Του στο πηδάλιο της σεπτής Μητρόπολης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως της οποίας τυγχάνω να είμαι κι εγώ πνευματικό τέκνο. 

Θέλω να Τον ευχαριστήσω για τις ευχές του και να του υποσχεθώ από αυτό εδώ το βήμα ότι θα συνεχίσω να είμαι δίπλα στους συνανθρώπους και συμπολίτες μου όπως ήμουν όλα αυτά τα χρόνια.

Μανώλης Ιωαννίδης
Ιωαννίδης Δύναμη Αξιοπιστίας Αμπελόκηποι-Μενεμένη 2019-2023
#ioannidis
#me_ton_coach


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!