Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: Δήμαρχος ξεκίνησα και δήμαρχος θα ολοκληρώσω

 


Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

Δήμαρχος ξεκίνησα και δήμαρχος θα ολοκληρώσω

Στοιχηματίστε στη δήλωση, πάντα θα κερδίζετε

 

Ταγμένος στην αυτοδιοίκηση χωρίς καμία διάθεση να μεταπηδήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή, εμφανίστηκε ο δήμαρχος Πυλαίας Χορτιάτη και Πρόεδρος ΠΕΔ-ΚΜ Ιγνάτιος Καϊτεζίδης μιλώντας την εκπομπή «ΤΑ ΛΕΜΕ» στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και στη δημοσιογράφο Χριστίνα Τσόρμπα.  Μάλιστα όταν λόγω επερχόμενων εθνικών εκλογών ρωτήθηκε σχετικά με την πιθανότητα να  ακολουθήσει ο ίδιος το δρόμο προς την ελληνική βουλή μετά από μακρά θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ήταν κατηγορηματικός δηλώνοντας στους δημοσιογράφους του πάνελ Νίκη Σταματιάδου και Φώτη Κουτσαμπάρη «Δήμαρχος ξεκίνησα και δήμαρχος θα ολοκληρώσω. Στοιχηματίστε στη δήλωση, πάντα θα κερδίζετε». Αστειευόμενος μάλιστα αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πολλοί βλέποντάς τον προεκλογικά σε διάφορα σημεία της πόλης, «νομίζουν ότι κατεβαίνω για βουλευτής»


Πρώτοι στις εισπράξεις οι δύο δημοτικοί θερινοί κινηματογράφοι

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη του σινέ Πανόραμα, του ενός εκ των δύο, δημοτικών θερινών κινηματογράφων για τους οποίους ο κ. Καϊτεζίδης σημείωσε πως δε γνωρίζει πολλούς δήμους στην πατρίδα μας με δύο θερινά δημοτικά σινεμά. Ταυτόχρονα εμφανίστηκε υπερήφανος καθώς το σινέ Πανόραμα συμπληρώνει 25 χρόνια και ο κινηματογράφος στην Πυλαία που θα ανοίξει μετά το τέλος του καλλιτεχνικού Ιούνη στις 14 Ιουνίου, συμπληρώνει τα 13 χρόνια. Ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη τόνισε μάλιστα πως οι δύο κινηματογράφοι «έρχονται πρώτοι στις εισπράξεις ανάμεσα στους κινηματογράφους της πόλης με συνεχή sold out» Από τα μεγάλα «ατού» σημείωσε ο κ. ΚαΪτεζίδης «η δροσιά, το αγιόκλημα, το χαλικάκι, τα ποπ κορν και βέβαια οι πολύ καλές ταινίες»

https://www.youtube.com/watch?v=yjHL5p1MAaA

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!