Π. Τσακίρης: Δημιουργούμε υπαίθριο χώρο άθλησης και πάρκο σκύλων στο πάρκο της οδού Δημοκρίτου στη Γαλήνη

 


Π. Τσακίρης: Δημιουργούμε υπαίθριο χώρο άθλησης και πάρκο σκύλων στο πάρκο της οδού Δημοκρίτου στη Γαλήνη

Στην αναβάθμιση του δημόσιου χώρου με αναπλάσεις που στοχεύουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών προχωρά η διοίκηση του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου ο δήμαρχος Παντελής Τσακίρης υπέγραψε τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου «Ανάπλαση πάρκου στην οδό Δημοκρίτου στη Γαλήνη». Στην περιοχή πρόκειται να δημιουργηθούν υπαίθριος χώρος άθλησης και πάρκο σκύλων.

«Με έργα και παρεμβάσεις συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τον Δήμο Ωραιοκάστρου και να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα των Δημοτών μας. Προχωράμε στην ανάπλαση του πάρκου της οδού Δημοκρίτου στη Γαλήνη. Σχεδιάσαμε να δημιουργήσουμε στο σημείο έναν υπαίθριο χώρο για να αθλούνται οι πολίτες και ένα πάρκο για σκύλους. Επίσης, περιμετρικά θα κατασκευαστούν πεζοδρόμιο και ράμπες για να έχουν πρόσβαση στο χώρο άτομα με κινητικά προβλήματα. Μέσα στο καλοκαίρι θα παραδώσουμε το πάρκο αναπλασμένο και πιο όμορφο στους κατοίκους», ανέφερε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.

Σύμφωνα με την μελέτη του έργου, μεταξύ άλλων, προβλέπεται να κατασκευαστεί νέα περίφραξη γύρω από την δεξαμενή που υπάρχει στο σημείο, να τοποθετηθούν στύλοι ηλεκτροφωτισμού για την αύξηση της ασφάλειας των εγκαταστάσεων του πάρκου, να τοποθετηθούν παγάκια και να καλλωπιστεί ο χώρος.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!