Σάββας Αναστασιάδης: "H χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση"

 


ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: «Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

«Η χώρα χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση, η οποία να παίρνει γρήγορα και άμεσα αποφάσεις.  Δεν έχουμε την πολυτέλεια να μπούμε σε αναστάτωση, αβεβαιότητα και αστάθεια», τόνισε  ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης και υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές Σάββας Αναστασιάδης σε συνέντευξή του στον FOCUS FM   και τον  δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Τουτσίδη.   

Μιλώντας για τις εκλογές και την αυτοδυναμία ο κ. Αναστασιάδης είπε:

«Όσο πλησιάζουμε προς την 21η Μαΐου συσπειρώνεται ο κόσμος της παράταξής μας και δημοσκοπικά ανοίγουμε την ψαλίδα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στόχος είναι η υψηλή πρωτιά την πρώτη Κυριακή ώστε τη δεύτερη να είναι απλή διαδικασία η αυτοδυναμία».

·         Αποτιμώντας το κυβερνητικό έργο ανέφερε:

«Ο κόσμος δεν πρέπει να ξεχάσει τι ζήσαμε από το 2015 ως το 2019. Να δει πού ήμασταν και πού φτάσαμε με τρεις αυξήσεις στον κατώτατο μισθό, αυξήσεις στις συντάξεις, ελαφρύνσεις στη φορολογία, ΕΝΦΙΑ και ασφαλιστικές εισφορές, αυξήσεις των εξαγωγών, μείωση της ανεργίας. Πού ήμασταν όσον αφορά την ασφάλεια της χώρας, τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών, την ενίσχυση της αποτρεπτικής μας δύναμης με υπερσύγχρονα αεροσκάφη και πολεμικά πλοία, την υπογραφή αμυντικών συμφωνιών και συμμαχιών.   Η χώρα έγινε ισχυρή, αξιόπιστη, σεβαστή από τους ξένους και γι’ αυτό πολυεθνικοί κολοσσοί έρχονται να επενδύσουν. Έχουν γίνει λάθη και παραλείψεις, αλλά η χώρα μπήκε σε δρόμο σωστό με ρυθμό ανάπτυξης σχεδόν διπλάσιο της Ε.Ε. και προέχει να μην επιστρέψουμε πίσω». 

·         Για την ψήφο των αποδήμων:

«Δυστυχώς ο νόμος που ψηφίσαμε δεν  δίνει τη δυνατότητα να ψηφίσουν όλοι όσοι είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους λόγω προϋποθέσεων που έθεσαν τα κόμματα της Αριστεράς και κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ. Γι αυτό η συμμετοχή είναι πολύ μικρή, θα ψηφίσουν γύρω στους 30.000 Έλληνες του εξωτερικού. Αν είχε ψηφιστεί η επιστολική ψήφος θα ήταν πολύ περισσότεροι και ελπίζουμε στην επόμενη Βουλή να λύσουμε το ζήτημα».   

·         Για τα ζητήματα της β’ περιφέρειας Θεσσαλονίκης:

«Η ιδιαιτερότητά της είναι ότι έχει όλες τις δραστηριότητες: αστικό πληθυσμό, βιομηχανία, γεωργία και κτηνοτροφία, αλιεία, προβλήματα στην ορεινή επαρχία Λαγκαδά, τουρισμό στον Θερμαϊκό και τον Στρυμονικό. Τα προβλήματα είναι πολυδιάστατα και χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια ώστε να βρεθούν λύσεις».

·         Το μήνυμά του προς τους ψηφοφόρους:

«Να πάνε όλοι να ψηφίσουν και να ψηφίσουν με τη λογική και όχι το θυμικό. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πάμε στην κάλπη με θυμό, με ψήφο διαμαρτυρίας. Το έχουμε ζήσει αυτό και είδαμε τα αποτελέσματα».  

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!