ΔΗΚΕΩ: Έναρξη υποβολής αιτήσεων με συνδρομή στον Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου

 


ΔΗΚΕΩ: Έναρξη υποβολής αιτήσεων με συνδρομή στον Παιδικό Σταθμό της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Ωραιοκάστρου

Από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) ανακοινώνεται πως από την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023 οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καταθέσουν αίτηση εγγραφής για τη φοίτηση των παιδιών τους στον Παιδικό Σταθμό της ΔΗ.Κ.Ε.Ω «Μυγδονάκια» στη Λητή για τη σχολική χρονιά 2023-2024.

Δικαίωμα εγγραφής στον Παιδικό Σταθμό έχουν τα νήπια από 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ωραιοκάστρου έχει ενταχθεί στη δίχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, οπότε δεν δύναται να εγγράψει στους παιδικούς σταθμούς του, παιδιά που είναι γεννημένα το 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς την αίτηση εισαγωγής του παιδιού μπορούν να την παραλάβουν από τα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., από τον Παιδικό Σταθμό ή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Ωραιοκάστρου (wwworaiokastro.gr).

Η αίτηση εισαγωγής κατατίθεται συμπληρωμένη στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Ω. από τις 8.00 έως τις 14.00 ή στον Παιδικό Σταθμό τις εργάσιμες ημέρες από τις 08.00 έως τις 14.00 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: ouzouni@dikeo.gr

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν αναλυτικά την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ και να αντλήσουν-συμπληρώσουν τα απαραίτητα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ στην ιστοσελίδα του Δήμου Ωραιοκάστρου (https://oraiokastro.gr/dikeo-enarxi-ypovolis-aitiseon-me-syndromi-ston-paidiko-stathmo-tis-dimotikis-koinofelous-epicheirisis-oraiokastrou/).


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!