«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου - Σύλλογος Γυναικών «Η Αρίστη»: «Τα μπαούλα άνοιξαν, οι ιστορίες βγήκαν...»

 


«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου - Σύλλογος Γυναικών «Η Αρίστη»: «Τα μπαούλα άνοιξαν, οι ιστορίες βγήκαν...»

«Τα μπαούλα άνοιξαν, οι ιστορίες βγήκαν...». Μια μοναδική εκδήλωση που ξυπνά γλυκές και όμορφες αναμνήσεις από το παρελθόν συνδιοργανώνουν ο Δήμος Ωραιοκάστρου και ο Σύλλογος Γυναικών Ωραιοκάστρου «Η Αρίστη».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 18 Ιουνίου 2023, στις 19.30, στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου.

Οι γυναίκες του Δήμου Ωραιοκάστρου θα παρουσιάσουν κεντήματα των γιαγιάδων τους και θα κερνούν στον κόσμο παραδοσιακά σπιτικά λικέρ και κεράσματα.

Επίσης, θα χορέψουν συνοδεία ζωντανής παραδοσιακής μουσικής οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Κυπρίνου, του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Λητής και της Εστίας Ρουμλουκιωτών Αλεξάνδρειας.

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με μουσική, χορό και σνακ για όλους.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!