Δ. Ασλανίδης: Οι πολίτες του Δήμου Παύλου Μελά θέλουν την αλλαγή

 


Δ. Ασλανίδης: Οι πολίτες του Δήμου Παύλου Μελά θέλουν την αλλαγή

 

Τους βασικούς άξονες του προγράμματός του και τις προτεραιότητες που θα θέσει την επόμενη μέρα παρουσίασε σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους ο υποψήφιος δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Ασλανίδης.

Περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Παύλου Μελά και τον προβληματισμό που εισπράττει από τον κόσμο για την απουσία της δημοτικής αρχής. «Πρώτη μας προτεραιότητα θα είναι η καθημερινότητα του πολίτη. Κάθε μέρα οι δημότες μας λένε ότι αισθάνονται ξεχασμένοι από τον Δήμο. Δεσμεύομαι ότι αυτό θα αλλάξει» ξεκαθάρισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλαγή στον Δήμο Παύλου Μελά».

Ο κ. Ασλανίδης μοιράστηκε με τους δημοσιογράφους πτυχές του προγράμματός της παράταξής του. Αναφέρθηκε στην τουριστική αξιοποίηση και ανάδειξη του Δήμου, τη λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας, τον εξορθολογισμό των οικονομικών, την ταχύτερη λήψη αποφάσεων και την διεκδίκηση κονδυλίων. «Ο δήμαρχος πρέπει να είναι υπουργός εξωτερικών του τόπου του και κάθε βδομάδα να βρίσκεται στην Αθήνα και την Περιφέρεια για να διεκδικεί πόρους και έργα. Αν οι δήμοι δεν διεκδικήσουν κονδύλια από προγράμματα, το ΕΣΠΑ, την Περιφέρεια, το Πράσινο Ταμείο τότε είναι διαχειριστές της μιζέριας τους» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε στη δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά, ενός έργου που, όπως είπε, δεν έχει προχωρήσει. «Είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα της πρώτης φάσης του έργου. Θα χρειαστούν πολλά χρόνια ακόμη για την ολοκλήρωσή του. Βιάστηκαν να βγάλουν χάρτες για την περιήγηση των επισκεπτών. Πρέπει να βρεθούν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να χρηματοδοτηθούν τα απαιτούμενα έργα» σχολίασε.

Τέλος, ο κ. Ασλανίδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους εκτιμά ότι η παράταξη της «Αλλαγής» θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εκλογές του Οκτωβρίου. «Είμαστε πανέτοιμοι γιατί ξεκινήσαμε να εργαζόμαστε μεθοδικά αρκετά νωρίς. Έχουμε ήδη στο ψηφοδέλτιό μας 145 υποψηφίους συμβούλους και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν κι άλλοι. Έχουμε στην ομάδα μας 70 υποψηφίους, οι οποίοι στις προηγούμενες εκλογές βρίσκονταν σε άλλες παρατάξεις. Εξ αυτών οι 16 προέρχονται από την παράταξη που διοικεί σήμερα τον Δήμο. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθειά μας γιατί βλέπει ότι έχουμε σχέδιο και ζήλο για να κάνουμε την υπέρβαση. Οι πολίτες θέλουν την αλλαγή. Σε λίγους μήνες η αλλαγή έρχεται».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!