Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 Streetball - «Τάπα στη Βία και τον Ρατσισμό»


Τουρνουά Μπάσκετ 3 on 3 Streetball - «Τάπα στη Βία και τον Ρατσισμό»

Η Διεύθυνση Αθλητισμού & Εθελοντισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών), την EOK (Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης), τον EΣΑΚΕ (Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών) και την ΕΚΑΣΘ (Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλονίκης) διοργανώνει Τουρνουά Μπάσκετ 3on3 StreetBall, με σύνθημα «Τάπα στη Βία και τον Ρατσισμό», το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 στη Νέα Παραλία στο ύψος του πάρκου του Απογευματινού Ήλιου (Μακεδονία Παλλάς). Οι αγώνες θα διεξάγονται από τις 09:00 έως τις 14:00 & από τις 17:00 έως τις 20:00.

Οι συμμετέχοντες, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να διασκεδάσουν να συναγωνιστούν και ταυτόχρονα να δουν και να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματά τους (διεθνείς και επίλεκτους αθλητές της Α1 κατηγορίας).

Στο πλαίσιο του τουρνουά θα γίνουν διαγωνισμοί τριπόντων, ελευθέρων βολών κ.α. και θα μοιραστούν δώρα.

Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής στο: www.3on3streetball.gr

 

*φωτογραφία αρχείου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!