'Ελεγχοι της Τροχαίας στον δήμο Θεσσαλονίκης. Βεβαιώθηκαν 342 παραβάσεις

 


Στοχευμένη επιχειρησιακή δράση από την Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στην προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων (πεζών και οδηγών), στην τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, συγκροτεί συνεργεία τροχονομικών ελέγχων και πραγματοποιεί στοχευμένες αστυνομικές δράσεις σε διάφορες περιοχές του Νομού Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, στις 16 & 17-06-2023 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν ελέγχους σε περιοχές του Δήμου Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια των οποίων ελέγχθηκαν (675) οχήματα και βεβαιώθηκαν (342) παραβάσεις, ήτοι

  • 25 για εκπομπές θορύβων,
  • 12 για στέρηση ικανότητας άδειας οδήγησης,
  • 20 για μη χρήση προστατευτικού κράνους,
  • 130 για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας και
  • 155 λοιπές παραβάσεις.

Στους παραβάτες οδηγούς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές, ενώ παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές του Νομού.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!