Δωρεά ενός εξωτερικού απινιδωτή (AED) στην Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης από το 16ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης

 


Δωρεά ενός εξωτερικού απινιδωτή (AED) στην Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης από το 16ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης

Σε τελετή που έλαβε χώρα πρωινές ώρες την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Α/Δ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή αποδέχθηκε τη δωρεά ενός εξωτερικού απινδωτή (AED) από το 16Ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης.

Ο απινιδωτής αποτελεί το βραβείο που απονεμήθηκε σε τρεις μαθήτριες του σχολείου μετά από διάκριση τους σε διαγωνισμό της Ανθρωπιστικής Οργάνωσης Κοινωνίας Πολιτών KIDS SAVE LIVES και συγκεκριμένα στο “KIDS SAVE LIVES CHAMPIONSHIP 2023”.


Η Διευθύντρια κα. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ Παρασκευή εξέφρασε τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης προς τις τρείς μαθήτριες και τους συνοδούς καθηγητές για την εν λόγω δωρεά και δήλωσε ότι η ευαισθητοποίηση των μαθητριών προάγει την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Ο εξωτερικός απινιδωτής καταχωρήθηκε στον Εθνικό Χάρτη Απινιδωτών του KIDS SAVE LIVES και τοποθετήθηκε στο Γραφείο Αξιωματικού Υπηρεσίας της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Οδός Μαργαροπούλου 26) για είναι διαθέσιμος για το κοινό όλο το 24ωρο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!