Υποβολή αιτήσεων στον Δήμο Παύλου Μελά για τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης στους πληγέντες από φυσικές καταστροφές

 


Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά ενημερώνει τους κατοίκους όπως και τους επαγγελματίες που οι επιχειρήσεις επλήγησαν από τα ισχυρά πλημμυρικά φαινόμενα του τελευταίου διαστήματος, ότι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους εντός ενός μήνα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί από αρμόδια επιτροπή επιτόπιος έλεγχος και να εξεταστεί το αίτημά τους για την ένταξή τους ή μη στο πρόγραμμα ενίσχυσης τόσο όσον αφορά στη χορήγηση του επιδόματος πρώτων βιοτικών αναγκών, όσο και στη χορήγηση του επιδόματος απλών επισκευαστικών εργασιών ή/και την αντικατάσταση οικοσυσκευής τους.

 

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές καθημερινά, τις ώρες 10.00 - 12.00 στο Τμήμα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Λήμνου 2, Νικόπολη, Σταυρούπολη.

Πληροφορίες: 2130 020174, 2310 020196

 

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ

η ΚΥΑ Εσωτερικών - Οικονομικών 33862/2019 (ΦΕΚ 1699/Β΄), στην οποία περιγράφεται αναλυτικά η διαδικασία χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης πολιτών που πλήττονται από φυσικές καταστροφές.

Αίτηση χορήγησης πολιτών κύριας κατοικίας που επλήγησαν από φυσική καταστροφή.

Ο Ν.4797/2021 (ΦΕΚ66/τ.Α/23.04.2021), στον οποίο περιγράφεται η χορήγηση κρατικής αρωγής προς επιχειρήσεις από θεομηνίες.

Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση για επιχειρήσεις που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.


Βρείτε τις αιτήσεις στην παρακάτω διεύθυνση: 


https://pavlosmelas.gr/aitiseis_pligentes/


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!