Τη σημερινή Παγκόσμια Μέρα Εθελοντή Αιμοδότη τίμησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής


Δώστε αίμα, δώστε αιμοπετάλια, χαρίστε ζωή, και κάντε το συχνά! Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Δρόσος Τσαβλής  τίμησε τη σημερινή Παγκόσμια Μέρα Εθελοντή Αιμοδότη στην Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του ΑΧΕΠΑ στην Καμάρα. «Παγκόσμια Μέρα Αιμοδότη, δίνουμε αίμα και σώζουμε ζωές. Δεν πονάει, κρατάει λίγο και έχει πολύ μεγάλη σημασία για εκείνους που το χρειάζονται», δήλωσε χαρακτηριστικά. Μαζί με τον κο Τσαβλή ήταν και οι υποψήφιοι Απόστολος Ανθόπουλος και Παναγιώτης Χατζηαποστόλου. 

Ο κος Τσαβλής συνομίλησε με τον κο Χρήστο Παντελιάδη, Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και υπογράμμισαν τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας και μάλιστα της συχνής, ασφαλούς κι επαναλαμβανόμενης έτσι ώστε οι Τράπεζες Αίματος να είναι γεμάτες και να μην κινδυνεύει συνάνθρωπος από την έλλειψη του.

Το μήνυμα εξάλλου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τη σημερινή Παγκόσμια Μέρα Εθελοντή Αιμοδότη: Δώστε αίμα, δώστε αιμοπετάλια, χαρίστε ζωή, και κάντε το συχνά!.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!