Σύλληψη 17χρονου που έκλεβε απο καταστήματα πορτοφόλια και τσάντες υπαλλήλων


Εξιχνιάστηκαν, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών, περιπτώσεις ληστείας και κλοπών

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου εξιχνίασαν (1) περίπτωση ληστείας κατά συναυτουργία και (4) περιπτώσεις κλοπής εντός καταστημάτων, εκ των οποίων οι (2) σε συνδυασμό με το αδίκημα της απάτης με υπολογιστή, πράξεις που έλαβαν χώρα από μέσα Απριλίου έως μέσα Μαΐου 2022 στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος:

  • 41χρονου αλλοδαπού, ο οποίος από κοινού με συνεργό του, αφαίρεσαν με χρήση σωματικής βίας από πεζό χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.
  • 17χρονου ημεδαπού, ο οποίος σε τέσσερις περιπτώσεις αφαίρεσε από το εσωτερικό καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος πορτοφόλια και τσάντες υπαλλήλων, που περιείχαν χρηματικά ποσά και τραπεζικές κάρτες πραγματοποιώντας με δύο εξ αυτών ανέπαφες συναλλαγές – αγορές προϊόντων.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!