Π. Αταμιάν: Να ενημερωθούν οι δημότες και το Δημοτικό Συμβούλιο για το σύνολο του πορίσματος της ΕΑΔ για την Δ.Ε.Υ.Α.Ω.

 


Να ενημερωθούν οι δημότες και το Δημοτικό Συμβούλιο για το σύνολο του πορίσματος της ΕΑΔ για την Δ.Ε.Υ.Α.Ω.

 

Μεγάλα κενά στην ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Ωραιοκάστρου, τεράστια αναπάντητα ερωτήματα και αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί το ζήτημα του πορίσματος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για την Δ.Ε.Υ.Α.Ω.

Το πλήρες περιεχόμενο του συγκεκριμένου πορίσματος εξακολουθεί να παραμένει άγνωστο τόσο στους δημότες, όσο και στους δημοτικούς συμβούλους, ενώ ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου εμφανίζεται να σχολιάζει σε ανάρτηση του στα social media κάποιες αναφορές του πορίσματος τη στιγμή που θα έπρεπε να ενημερώσει θεσμικά και αρμόδια το Δημοτικό Συμβούλιο.

Γιατί ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, που διετέλεσε για κάποιο χρονικό διάστημα και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Ω, δεν πληροφορεί ως οφείλει πρώτα τους δημότες; Είναι υπεύθυνη στάση να σχολιάζει αναφορές μέσων μαζικής ενημέρωσης για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα και μάλιστα σε μία Δημοτική Επιχείρηση, που τη διοίκηση της διορίζει ο ίδιος; 

Η συμπεριφορά του Δημάρχου Ωραιοκάστρου ως “ανεύθυνου άρχοντα” τη στιγμή που διοικεί περίπου εδώ και 4 χρόνια δεν προσφέρει απολύτως τίποτα στην πρόοδο του Δήμου μας. Μάλιστα με τρόπο αθέμιτο και με ειρωνικό ύφος στρέφεται εναντίον νέων ανθρώπων, στοχοποιώντας τους και επιθυμώντας την πολιτική τους εξόντωση. Ατόμων που κατέρχονται για πρώτη φορά στο στίβο της αυτοδιοίκησης με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

Τον καλούμε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και μετά την παραδοχή της αδυναμίας του να υδροδοτήσει επαρκώς ποσοτικά και ποιοτικά την Μυγδονία, να ενημερώσει άμεσα για την χρηματοοικονομική και λειτουργική κατάσταση της Δ.Ε.ΥΑ.Ω, καθώς για τα όσα περιλαμβάνει το πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας. 

 

Πέτρος Αταμιάν, Υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!