«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Συναυλία με την Μελίνα Κανά στη Λητή την Τετάρτη, 5 Ιουλίου

 


«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Συναυλία με την Μελίνα Κανά στη Λητή την Τετάρτη, 5 Ιουλίου

Με την Μελίνα Κανά να ταξιδεύει το κοινό με την υπέροχη φωνή της συνεχίζεται το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η συναυλία με την αγαπημένη καλλιτέχνιδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 5 Ιουλίου 2023, στις 9 το βράδυ, στο Δημοτικό Σχολείο Λητής με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Μελίνα Κανά, πιο ανανεωμένη από ποτέ, μετά από έναν κύκλο συνεχόμενων sold out εμφανίσεων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, παρέα με τον Αλέξανδρο Δάικο, έρχεται να διασκεδάσει τους κατοίκους του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, υπόσχεται να οδηγήσει το κοινό και πάλι σε έναν κόσμο μεταξωτό με απάτητα βουνά, με ξωτικά κι αερικά, με σαλαμάνδρες κι αφρισμένες μπύρες, σ’ έναν κόσμο που «Αξίζει» κι έχει «Σπίθα», όπως η νέα της δισκογραφική δουλειά σε μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη.

Στις αποσκευές της φέρνει ακόμα τραγούδια - σταθμούς από τις συνεργασίες της με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα και τα πολυτιμότερα δείγματα της δισκογραφίας της, παρέα με κλασικά κομμάτια του ελληνικού πενταγράμμου.

Μαζί της ο Αλέξανδρος Δάικος, ένας τραγουδοποιός της νέας γενιάς, ο οποίος έχει κάνει ήδη αίσθηση κι έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Μαζί με την Μελίνα Κανά και τον Αλέξανδρο Δάικο είναι οι μουσικοί: Χρήστος Κυριαζής στα πνευστά, Πάνος Γεωργακόπουλος στα κρουστά, Εύρος Βοσκαρίδης στο βιολί, Θοδωρής Στούγιος στο μπουζούκι, Χρυσόστομος Καραντωνίου στις κιθάρες και τις ενορχηστρώσεις.

Υπενθυμίζεται πως η είσοδος για το κοινό στη συναυλία είναι ελεύθερη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!