«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Ξεσήκωσε το κοινό με αγαπημένα τραγούδια ο Δήμος Αναστασιάδης

 


«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Ξεσήκωσε το κοινό με αγαπημένα τραγούδια ο Δήμος Αναστασιάδης

Ξεσήκωσε το κοινό με αγαπημένα τραγούδια ο καλλιτέχνης της νεολαίας, Δήμος Αναστασιάδης, στη συναυλία - πάρτι νεολαίας που έδωσε το βράδυ της Κυριακής στο «Κονταξοπούλειο» Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023».


Το κοινό καλωσόρισαν στην εκδήλωση ο πρόεδρος του νεοσύστατου Συμβουλίου Νέων Δήμου Ωραιοκάστρου, Άγγελος Τσιτιρίδης και η γραμματέας, Δέσποινα Ζιακούλη. «Οι νέοι του Δήμου Ωραιοκάστρου είμαστε παρόντες, συμμετέχουμε και έχουμε λόγο. Ευχαριστούμε τον Δήμο Ωραιοκάστρου και τον δήμαρχο, Παντελή Τσακίρη, για την διοργάνωση της αποψινής συναυλίας, μια ωραία αφορμή για να βρεθούμε πιο κοντά, να γνωριστούμε και να διασκεδάσουμε», είπε ο κ. Τσιτιρίδης.


Τη συναυλία άνοιξε η «εκρηκτική» Nafsica, που με την «κρυστάλλινη» φωνή της, την δροσερή και δυναμική παρουσία δημιούργησε το κλίμα για μια όμορφη μουσική βραδιά.

Στη συνέχεια ανέβηκε στη σκηνή ο Δήμος Αναστασιάδης. Με την ενέργεια και το πάθος του συνεπήρε και ξεσήκωσε το κοινό με αγαπημένα τραγούδια και παρέσυρε μικρούς και μεγάλους να χορέψουν και να τραγουδήσουν.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!