Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Απομακρύνθηκαν 8 ανενεργά περίπτερα & απελευθερώθηκε δημόσιος χώρος για τους δημότες

 


ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ 


ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΝ 8 ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ & ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Με ταχείς ρυθμούς προχωρούν στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, οι εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης του κοινόχρηστου περιβάλλοντος αστικού χώρου με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής στην καθημερινότητα, την ασφάλεια  και την λειτουργικότητα σε κάθε γειτονιά. 

Στο πλαίσιο αυτό του στόχου εντάσσονται και οι διαρκείς προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την απομάκρυνση ανενεργών περιπτέρων τα οποία εμπόδιζαν την κυκλοφορία των πεζών, υποβάθμιζαν την εικόνα του Δήμου αποτελώντας διαρκείς εστίες μόλυνσης αλλά και πολλών κινδύνων για τους πολίτες.

Για όλους αυτούς τους λόγους, τις τελευταίες ημέρες συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, απομάκρυναν από τα πεζοδρόμια  8 ανενεργά περίπτερα, τα οποία καταλάμβαναν δημόσιο χώρο.

« Δουλεύουμε καθημερινά για να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη, πιο φιλόξενη, πιο λειτουργική, απελευθερώνοντας ολοένα και περισσότερο δημόσιο χώρο για τους δημότες. Κάθε τετραγωνικό ελεύθερου χώρου που επιστρέφει στους πολίτες είναι ένα ακόμη κερδισμένο στοίχημα για τη διοίκηση του Δήμου και μια ακόμη υλοποίηση των δεσμεύσεων που λάβαμε απέναντι στους δημότες μας. Συνεχίζουμε καθαρά, αποτελεσματικά και υπεύθυνα, για τον Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου που αγαπάμε και θέλουμε» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός

Τα περίπτερα απομακρύνθηκαν από τις εξής τοποθεσίες:

1️⃣ 28ης Οκτωβρίου και Κύπρου (Εύοσμος).

2️⃣ Μαιάνδρου και Πατρών (Εύοσμος).

3️⃣ Καραολή & Δημητρίου, έναντι ΔΟΥ Αμπελοκήπων (Εύοσμος).

4️⃣ Καραολή & Δημητρίου, συμβολή με Παπάγου (Εύοσμος).

5️⃣ Φιλίππου Φλώρου και Μουσών (όρια Ευόσμου - Ελ. Κορδελιού).

6️⃣ Φιλίππου Φλώρου & Καραμανλή (Ελ. Κορδελιό).

7️⃣ Πάρκο Σμύρνης (Ελ. Κορδελιό).

8️⃣ Αντ. Τρίτση (Εύοσμος)

Τις αμέσως επόμενες επόμενες μέρες θα απομακρυνθούν άλλα δύο περίπτερα σε Εύοσμο και Κορδελιό στις οδούς: 

1️⃣ Αγαμέμνωνος (κυκλικός κόμβος - Εύοσμος). 

2️⃣ Μοναστηρίου (Ελ. Κορδελιό).

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!