"Νέα ομάδα, ένας στόχος: Μαζί για τον τόπο μας". Ανακοινώθηκαν 22 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού

 


"Νέα ομάδα, ένας στόχος: Μαζί για τον τόπο μας".

 

Ανακοινώθηκαν 22 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού

 

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, δήλωσε για την ανακοίνωση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού “Μαζί για τον τόπο μας”:

 

«Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας 22 καινούρια πρόσωπα, εκ των οποίων δέκα υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους και δώδεκα υποψηφίους συμβούλους για τη Δημοτική Κοινότητα Ωραιοκάστρου. Επιστήμονες, επαγγελματίες και κυρίως ενεργούς πολίτες, που θα γίνουν συμμέτοχοι στην αλλαγή που θέλουμε να φέρουμε στο δήμο μας. Άτομα με αίσθημα συλλογικότητας και ανιδιοτελούς προσφοράς, έτοιμα να συνδράμουν στην κοινή μας προσπάθεια. Παραγωγικούς ανθρώπους με κοινωνική δράση, οι οποίοι με σύνεση, συνέπεια και τόλμη θα συμβάλλουν στην υλοποίηση του οράματός μας. Να κερδίσουμε τη μάχη και να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο. Μαζί για το Δήμο Ωραιοκάστρου, που μας αξίζει.»

 

Ακολουθούν κατά αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψήφιων συμβούλων:

 

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

 

Δίγκαλης Θωμάς

Γεννήθηκε το 1974 και μεγάλωσε στη Νεοχωρούδα. Αποφοίτησε από το Λύκειο Διαβατών και από το 1ο ΤΕΛ Σταυρούπολης με ειδίκευση στην Πληροφορική. Ομιλεί Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Βουλγάρικα. Είναι πτηνοτρόφος, ιδρυτικό μέλος και μέτοχος της «Αγροδιατροφικής Α.Ε.» Διετέλεσε Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρούδας. Υπήρξε Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας το 2006 και δημοτικός σύμβουλος από το 2007. Το 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος Ωραιοκάστρου και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης και Καλλιθέας την περίοδο 2014-2016. Είναι έγγαμος, πατέρας 2 παιδιών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Με τον Πέτρο μας συνδέει μια αυτοδιοικητική συναντίληψη που στα χρόνια της κοινής μας πορείας σφυρηλάτησε μια δυνατή φιλία. Μέσα από την πολυετή του διαδρομή έχει αποδείξει ότι μπορεί να επαναφέρει τον Δήμο Ωραιοκάστρου σε τροχιά προόδου. Στην απόφαση του για προσφορά, με χαρά και αίσθηση καθήκοντος συστρατεύομαι, με την πεποίθηση πως η ομάδα που δημιουργήθηκε θα οδηγήσει το Ωραιόκαστρο στο μέλλον.

 

Θεοδωρίδου Κυριακή

Γεννήθηκε το 1974 στις Σέρρες και  από το 1997 κατοικεί μόνιμα στο Δρυμό. Διατηρεί με το σύζυγό της Γιώργο Γεωργιάδη κτηνοτροφική μονάδα στο Δρυμό και εργάζεται ως τραπεζοκόμος σε πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων. Είναι μητέρα 2 παιδιών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί πιστεύω στα πιστεύω του και στη συνέπεια του λόγου του. Είναι ένα αξιόλογο άτομο, το οποίο θα κάνει πράξη όσα λέει και θα υλοποιήσει το όραμά του για τον ευρύτερο Δήμο Ωραιοκάστρου.

 

Ιωαννίδου Σοφία

Γεννήθηκε το 1981 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο από το 1987. Είναι πτυχιούχος Διαχείρισης Πληροφοριών (Διοίκηση και Οικονομία του ΤΕΙ Καβάλας). Η εργασία τόσο της δασκάλας μητέρας της Ελευθερίας Ιωαννίδου, όσο και του πατέρα της Πόντιου επαγγελματία λυράρη Τάκη Ιωαννίδη ήταν καθοριστικές στα δικά της βήματα. Εργάστηκε για 10 χρόνια ως εκπαιδευτικός Πληροφορικής στη Δημόσια Πρωτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και στα Δημόσια ΙΕΚ της Θεσσαλονίκης και συνέχισε στην ιδιωτική εκπαίδευση. Παράλληλα έχοντας σπουδές πιάνου, μέχρι και σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με τη σύνθεση και τη στιχουργική. Έχει έντονη δράση, μέσω των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας, για την προώθηση και επίλυση ζητημάτων, που απασχολούν την μαθητική κοινότητα.

Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Γκιουτλή, που διατηρεί οικογενειακή

επιχείρηση επίπλων εδώ και 20 χρόνια στο Βιομηχανικό Πάρκο Νεοχωρούδας και έχουν μια κόρη 12 ετών. 

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Για το ήθος του, την ανιδιοτέλεια και τον σεβασμό που εμπνέει. Για τη σοβαρότητα που αντιμετωπίζει τα καθημερινά προβλήματα. Τη σεμνότητα και τη σχέση αγάπης με τους συμπολίτες του. Για τις γνώσεις και την εμπειρία του στην Αυτοδιοίκηση. Όσα χρόνια τον γνωρίζω και είναι πολλά, δεν άλλαξε στιγμή να είναι ο ίδιος άνθρωπος.

Τον ευχαριστώ για την τιμή και την εμπιστοσύνη του. #MeTonPetro ξεκάθαρα μπορούμε να χτίσουμε το μέλλον του τόπου μας ΜΑΖΙ!

 

Καρατζιάς Χρήστος

Γεννήθηκε και ζει μόνιμα στο Δρυμό. Υπηρετεί εδώ και 21 χρόνια στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου. Ασχολήθηκε ενεργά με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του νηπιαγωγείου Δρυμού, διατελώντας πρόεδρος του Δ.Σ. την περίοδο 2020-21. Είναι αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου Μπάντμιντον Μυγδονίας. Είναι έγγαμος και πατέρας 3 παιδιών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Η συνέπεια μεταξύ «λόγων και πράξεων» όλα αυτά τα χρόνια της αυτοδιοικητικής του πορείας, που μεταφράζεται μέσα από την απαράμιλλη αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του, ήταν αυτή που με ώθησε να συστρατευτώ με τον Πέτρο, στο χτίσιμο μιας νέας και αμοιβαίας σχέσης εμπιστοσύνης με τους συμπολίτες μας, προσπαθώντας με όλες μας τις δυνάμεις, να δώσουμε λύση σε διαχρονικά και νέα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας, κάνοντάς τον πιο ανθρώπινο.

 

Λαζάρου Αναστάσιος

Γεννήθηκε το 1984, κατάγεται από τη Λητή, στην οποία και κατοικεί. Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός στην Κοζάνη, στην οποία υπήρξε εκπρόσωπος φοιτητών στα όργανα συνδιοίκησης του ιδρύματος και ενεργό μέλος του φοιτητικού συλλόγου. Έχει εργαστεί ως Μηχανολόγος Μηχανικός στην τεχνική υπηρεσία του Δήμου Τήνου καθώς και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις της περιοχής μας.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί πιστεύω στις ικανότητες του και μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας, που ταλανίζουν την περιοχή μας. Και γιατί ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε πράξη το αύριο που όλοι ονειρευόμαστε για τον τόπο μας.

 

Μαρμαρίδης Σταύρος

Γεννήθηκε το 1975 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στο Μεσαίο. Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε το 2006, οπότε και εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος. Διετέλεσε Πρόεδρος της Α/θμιας και της Β/θμιας Επιτροπής Παιδείας, όπως επίσης και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Ωραιοκάστρου (Δ.Ε.Υ.Α.Ω.). Είναι έγγαμος, πατέρας 4 παιδιών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Για να χτίσουμε ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας, τους δημότες και τα παιδιά μας, δίνοντας έμφαση στα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν τα χωριά μας.

 

Μπανάκης Σωτήριος

Γεννήθηκε το 1960 στη Λητή, όπου μεγάλωσε και κατοικεί μόνιμα έως σήμερα. Δραστηριοποιήθηκε για περισσότερα από 30 χρόνια στο χώρο της εστίασης, διατηρώντας δική του επιχείρηση. Είναι έγγαμος με την εκπαιδευτικό Παρασκευή Φυλακτού, με την οποία έχουν αποκτήσει 3 γιους.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Πρώτιστο καθήκον όλων των πολιτών που ζουν σε μια πόλη, είναι να συμβάλλουν στην επίλυση των προβλημάτων της περιοχής. Aποφάσισα, λοιπόν να συστρατευθώ στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές, με έναν υποψήφιο Δήμαρχο που εγγυάται και με τα προσωπικά του επιτεύγματα την προώθηση των ζητημάτων της περιοχής μας και κυρίως της ανεργίας των νέων μας μέσα από την ανάπτυξη του Δήμου μας. Για αυτούς λοιπόν τους λόγους θα συμμετέχω και εγώ ενεργά με τον συνδυασμό του κ. Πέτρου Αταμιάν “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ”, πιστεύοντας ότι στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές θα είμαστε οι νικητές για να δημιουργήσουμε έναν δήμο πρότυπο όπως μας αξίζει.

 

Μπαχαρίδου Σοφία

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης, όπου και κατοικεί τα τελευταία χρόνια. Κόρη του Χρήστου και της Άννας Μπαχαρίδου. Σπούδασε Νοσηλευτική, όμως την κέρδισε η Λογιστική και η Διαχείριση πελατειακών σχέσεων όπου και δραστηριοποιείται τα τελευταία 20 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα. Ταυτόχρονα απασχολείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των ασφαλειών. Δηλώνει υπέρμαχος της ελληνικής παράδοσης και του πολιτισμού. Από μικρή ηλικία είναι ενεργό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πενταλόφου, αφού ο πατέρας της υπήρξε εμπνευστής της ίδρυσης του.  Εκλεγμένη σε διοικητικά συμβούλια πολιτιστικών σωματείων από το 1998. Από το 2012-2018 διετέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "Μέτρες- Σωζόπολη" και πρόεδρος διοργάνωσης του "Διεθνούς Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού και Μουσικής" στη Γέφυρα Θεσσαλονίκης. Συμμετέχει έως και σήμερα σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ (UNESCO,CIOFF...) εκπροσωπώντας τον ελληνικό πολιτισμό. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα πρόληψης του Ca Μαστού, σε φιλανθρωπικές και άλλες ανθρωπιστικές δράσεις όντας μέλος σε ανάλογους συλλόγους. Ο εθελοντισμός, η συλλογικότητα και η μεθοδικότητα είναι αναπόσπαστα κομμάτια της προσωπικότητας της και καθορίζουν την πορεία της.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές ήταν ένα φλερτ αρκετών χρόνων, που αποφάσισα να γίνει σχέση με τον Πέτρο Αταμιάν. Η προσωπικότητα του, η αυθεντικότητα του, το ήθος του, η καθαρή ματιά του, η αξιοπρεπής πορεία του στην τοπική αυτοδιοίκηση ήταν αρκετά για να συμπορευτώ μαζί του. Με τον Πέτρο έχουμε πολλά κοινά στο χαρακτήρα μας. Το σημαντικότερο είναι ότι είμαστε μαχητές! Και έχουμε δώσει πολλές μάχες στη ζωή μας...Μαζί θα δώσουμε άλλον ένα τίμιο και όμορφο αγώνα!

Αυτή τη φορά...Μαζί για τον τόπο μας!

 

Πετούσης Ευάγγελος

Γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Είναι Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στον Ενεργειακό Σχεδιασμό Κτιρίων και είναι Πιστοποιημένος Σχεδιαστής Παθητικών Κτιρίων από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου. Εργάζεται στο εμπορικό τμήμα μεγάλης εξαγωγικής βιομηχανίας ανελκυστήρων ως υπεύθυνος παραγγελιών Βαλκανίων χωρών. Διαθέτει mini MBA στους τομείς Leadership & Management από το New York College. Είναι  συντονιστής της Επιτροπής Ενέργειας του Συλλόγου Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων Βορείου Ελλάδος.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Η σύνεση, η εργατικότητα, η οξυδέρκεια, το όραμα και η ικανότητα διοίκησης είναι μερικά μόνο από τα προτερήματα που πρέπει να διαθέτει ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου. Στο πρόσωπο του Πέτρου Αταμιάν, συγκεντρώνονται όλα εκείνα τα αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά που είναι ικανά να δώσουν την επανεκκίνηση της κοινωνίας του Δήμου Ωραιοκάστρου. 

 

Τασιούδης Πολυχρόνης

Γεννήθηκε στο Διδυμότειχο Έβρου το 1970. Σπούδασε Ιατρική και αποφοίτησε το 1996. Ειδικεύθηκε στην Πνευμονολογία στο Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακα Αθηνών «Η Σωτηρία» και στη συνέχεια εξειδικεύθηκε στην Εντατικολογία στο ίδιο Νοσηλευτικό Ίδρυμα το 2007. Εργάζεται ως  διορισμένος Εντατικολόγος από το 2009 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας σε περιφερειακά Νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδος, ενώ το 2011 διορίστηκε στην πολυδύναμη ΜΕΘ του Γ.Ν. Θεσσαλονίκης “Γ. Γεννηματάς”. Το 2020 κατά την πανδημία COVID μετακινήθηκε στο ΠΓΝΘ ΑΧΕΠΑ για 27 μήνες συνεισφέροντας στην αντιμετώπιση των βαρέως πασχόντων. Από τον Ιούνιο του 2022 επανήλθε στην οργανική του θέση στο  “Γ. Γεννηματάς” ως Διευθυντής Ε.Σ.Υ. Πριν από δύο χρόνια μετακόμισε στο Ωραιόκαστρο με τη σύζυγο και τον γιο του, επιλέγοντάς το ως μόνιμη κατοικία.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Επειδή η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, που εκφράζεται με την καθαρή του ματιά αποτελεί εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο, για εμάς και τα παιδιά μας!

 

 

Υποψήφιοι Σύμβουλοι Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου

 

Ασλανίδου Αγάπη

Γεννήθηκε το 1995 στη Θεσσαλονίκη και από το 1998 είναι κάτοικος Ωραιοκάστρου. Είναι απόφοιτη του τμήματος Προσχολικής Αγωγής του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, με μεταπτυχιακό στην Ειδική αγωγή και στις νέες τεχνολογίες. Είναι ιδιωτική υπάλληλος, έγγαμη και μητέρα ενός παιδιού.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γνωρίζω τον Πέτρο αρκετά χρόνια. Ο λόγος που αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του είναι διότι αν και η πολιτική του πορεία είναι μεγάλη, δεν έχει αλλάξει ως άνθρωπος. Η ευγένεια και η τιμιότητα είναι δυο από τα χαρακτηριστικά του, τα οποία σου δίνουν τη σιγουριά που χρειάζεται για να πιστέψεις ότι το Ωραιόκαστρο τελικά μπορεί να αποκτήσει έναν άνθρωπο που θα ηγηθεί μιας ομάδας με απόλυτο σεβασμό και προσήλωση σε οτιδήποτε του ανατεθεί.

 

Βαρβέρη Νατάσα

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και από το 2006 κατοικεί μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Είναι απόφοιτη της Θεολογικής σχολής ΑΠΘ, της Νομικής Σχολής ΑΠΘ, κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών με αντικείμενο το Εκκλησιαστικό Δίκαιο και έχει αρθρογραφήσει για τις σχέσεις Εκκλησίας - Πολιτείας. Σε όλη τη διάρκεια των σπουδών της εργαζόταν ως ιδιωτική υπάλληλος, μέχρι που έκανε έναρξη της δικής της επιχείρησης με αντικείμενο τα ζαχαρώδη προϊόντα, την οποία και διατήρησε για 9 έτη. Μετά την ολοκλήρωση της δικηγορικής της άσκησης, εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Στον Πέτρο θαυμάζω το ήθος του και την αξιοπρέπεια του. Διαθέτει όχι μόνο όραμα αλλά και τις ικανότητες και την εμπειρία για να έχουμε το Ωραιόκαστρο που μας αξίζει. Είναι τιμή μου που με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο και για αυτό θα φροντίσω να ανταπεξέλθω επάξια στις προσδοκίες του.

 

 

Γεωργοπούλου Ελισάβετ

Γεννήθηκε το 1990 στη Θεσσαλονίκη και διαμένει τα τελευταία 15 χρόνια στο Ωραιόκαστρο. Αποφοίτησε από τη Φιλοσοφική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων στον τομέα της Ειδικής Αγωγής και της Φιλοσοφίας, μιλά τέσσερις ξένες γλώσσες και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στη διαπολιτισμική εκπαίδευση και στην εκπαίδευση ενηλίκων. Από το 2013 δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο χώρο τόσο της ιδιωτικής, όσο και της δημόσιας εκπαίδευσης και το σχολικό έτος 2014-2015 δίδασκε εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου. Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται ως φιλόλογος σε δημόσια σχολεία της χώρας και ειδικότερα στο Γενικό Λύκειο και Γυμνάσιο Καλλιθέας και στο 5ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Πριν από λίγους μήνες ο Πέτρος Αταμιάν πρότεινε να με συγκαταλέξει στο ψηφοδέλτιο για το τοπικό συμβούλιο Ωραιοκάστρου. Η όποια διστακτικότητά μου διήρκησε ελάχιστα, καθώς πίστεψα στην γνησιότητα αυτού του ανθρώπου. Γνωρίζοντας τον πολλά χρόνια και κάνοντας αναδρομή στην πολύχρονη αυτοδιοικητική του εμπειρία, θεωρώ ότι ο Πέτρος Αταμιάν θα αφιερώσει όλο του το «είναι» ώστε ο δήμος μας να γίνει πρότυπο δήμου. Η αυθεντικότητά του, οι ηθικές του αρχές, το όραμά του και οι καινοτόμες ιδέες του θα συμβάλλουν στην επίτευξη αυτού του στόχου. Γι’ αυτό και εγώ ως μέλος της παράταξης – οικογένειας ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυση καίριων προβλημάτων της περιοχής μας, αλλά και στο να γίνει ο δήμος μας παράδειγμα προς μίμηση.

 

Γιωργαλή Ιρένα (Ειρήνη)

Γεννήθηκε και μεγάλωσε με τα Βλάχικα ήθη και έθιμα, από Βλάχους γονείς στην Αλβανία το 1979, τα οποία διαφυλάττει και τα έχει μεταβιβάσει και στα παιδιά της. Σε εφηβική ηλικία ήρθε στη Θεσσαλονίκη, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην κομμωτική και την αισθητική, με τα οποία ασχολείται έως σήμερα. Στο Ωραιόκαστρο επέλεξε να ζήσει και να μεγαλώσει τα παιδιά της από το 2008, καθώς είναι έγγαμη και μητέρα 2 αγοριών 24 και 20 ετών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γνωρίζω τον Πέτρο Αταμιάν από την εποχή της Αντιδημαρχίας του. Είναι ο άνθρωπος που έδινε άμεσα λύση στο όποιο πρόβλημα υπήρχε στο χώρο του αθλητισμού και γενικότερα της κοινωνικής πολιτικής. Είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, με σοβαρό και ειλικρινή λόγο. Είναι τιμή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του, καθώς είμαι σίγουρη ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας.

 

Ευθυμιάδης Μιχάλης

Γεννήθηκε και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Μεγάλωσε στις εργατικές κατοικίες στη Γαλήνη και είναι γιος του Σοφοκλή και της Νίκης Ευθυμιάδη. Είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και εργάζεται τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια στην εταιρία Carner. Είναι ιδρυτικό μέλος και υπεύθυνος αιμοδοσίας του φιλανθρωπικού σωματείου «Χρήστος Τσελεπίδης», ενός σωματείου που έχει προσφέρει πολλά στην τοπική κοινωνία του Ωραιοκάστρου και όχι μόνο. Υπήρξε επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης διατηρώντας καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ωραιόκαστρο με την επωνυμία «Σόφος» και στον Εύοσμο με την επωνυμία «Εδέμ». Είναι παντρεμένος με τη Στέλλα Δημητριάδου και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, ενώ σύντομα περιμένουν και το τρίτο.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Ο Πέτρος Αταμιάν είναι ένας ευυπόληπτος πολίτης του Δήμου μας και ταυτόχρονα ένας αξιόλογος οικογενειάρχης. Η πλούσια δράση του και η μεγάλη συνεισφορά του στα δρώμενα του τόπου μας από νευραλγικές θέσεις τον καθιστούν τον καταλληλότερο άνθρωπο για τη διοίκηση του Δήμου μας. Γνωρίζω τον Πέτρο πολλά χρόνια και μπορώ να εγγυηθώ για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. Στέκομαι δίπλα του, ΜΑΖΙ του για να δουλέψουμε σκληρά για το καλό του τόπου μας!

 

Καζαντζής Ευάγγελος

Γεννήθηκε στον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης το 1983 και διαμένει στο Ωραιόκαστρο από το 2012. Είναι απόφοιτος ΤΕΕ στον τομέα της πληροφορικής και των δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών. Έχει τελειώσει αθλητική δημοσιογραφία και έχει εργαστεί στα Σπορ του βορρά (ρεπόρτερ), Αθλητικά νέα (αρχισυντάκτης Δ' εθνικής - ραδιοφωνικός παραγωγός), Χρόνος (ρεπόρτερ). Η επαγγελματική του δραστηριότητα ξεκίνησε το 2005 ως ιδιοκτήτης της εταιρίας Kaza di Moda με αντικείμενο την κατασκευή σαλονιών, κουζίνας και ντουλάπας. Είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας CTRL+V, όπου δραστηριοποιείται στον τομέα των ψηφιακών εκτυπώσεων, επιγραφών και ειδικών κατασκευών. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο συμμετέχοντας ως τερματοφύλακας με πολλές διακρίσεις σε πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων: Ακαδημία Γεώργιος ΚΟΥΔΑΣ (Β' & Γ' κατηγορία ΕΠΣΜ), Δόξα Ρετζικίου (Β' κατηγορία ΕΠΣΜ), Π.Α.Ε. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ (Γ' Εθνική), Π.Α.Ε. Ακρίτες Συκεών (Α1 Κατηγορία ΕΠΣΜ), Φίλιππος Παλαιοκάστρου (Α' & Β' κατηγορία ΕΠΣΜ), Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Α' & Β' Κατηγορία ΕΠΣΜ), ΔΑΣΩ (Γ' κατηγορία ΕΠΣΜ). Υπήρξε μέλος των επίλεκτων ομάδων της ΕΠΣΜ, ατομικές προπονήσεις με τον Μπλάντεν Φορτούλα, έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου, καθώς έχει και συμμετοχή σε τελικό κυπέλλου ΕΠΣΜ και υπήρξε προπονητής τερματοφυλάκων στον Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Είναι έγγαμος, πατέρας ενός κοριτσιού 6 ετών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί ο κ. Πέτρος Αταμιάν είναι ένας άνθρωπος με ήθος, ειλικρινής, έντιμος και ακέραιος. Νοιάζεται για τα καλό του τόπου μας. Έχει φρέσκιες ιδέες και όραμα. Πιστεύω πως η ενασχόληση με τα κοινά είναι ο μόνος τρόπος για να συμβάλουμε εμπράκτως στη βελτίωση του Δήμου μας για εμάς και τα παιδιά μας. Είναι ΤΙΜΗ μου που με επέλεξε ο κ. Πέτρος Αταμιάν να είμαι στην παράταξη ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία και ΜΑΖΙ θα πορευτούμε για την αλλαγή και την πρόοδο στο Δήμο μας.

 

Κορωνιάδης Χρήστος 

Γεννήθηκε το 1990 στο Ωραιόκαστρο, όπου και κατοικεί μόνιμα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως τοπογράφος μηχανικός, αλλά από νεαρή ηλικία δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου. Είναι βασικός μέτοχος και διευθύνων σύμβουλος της Tradesor O.E., της μεγαλύτερης εισαγωγικής εταιρείας στην ελληνική επικράτεια. Διακατέχεται από μεγάλο αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας έχοντας προβεί σε δεκάδες δωρεές προς εκπαιδευτικούς οργανισμούς στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, σε ορφανοτροφεία, μοναστήρια, παιδικά χωριά, αλλά και στο πυροσβεστικό σώμα μέσω της παροχής πλήθους υλικών κατά τη διάρκεια πυρκαγιών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Αποφάσισα να συνδράμω εμπράκτως στην προσπάθεια του Πέτρου Αταμιάν μέσω της υποψηφιότητας μου με τον συνδυασμό "Μαζί για τον τόπο μας". Γνωρίζω τον Πέτρο αρκετά χρόνια, αναγνωρίζω το ήθος του, τις αρχές του και την όρεξη του να δημιουργήσει ένα Δήμο Ωραιοκάστρου-πρότυπο. Σαν γέννημα θρέμμα Ωραιοκαστρίτης θέλω και επιζητώ το καλύτερο για τον τόπο που μεγάλωσα και τους κατοίκους του. Αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε μόνο όλοι "Μαζί για τον τόπο μας".

 

Κρημνιανιώτης Δημήτρης

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1976 και από το 1987 ζει μόνιμα στη Γαλήνη  Ωραιοκάστρου. Είναι απόφοιτος του Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου στον κλάδο μηχανολογίας. Έχει φοιτήσει διοίκηση επιχειρήσεων και μάρκετινγκ. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται στον τομέα εμπορίας ειδών θέρμανσης, κλιματισμού και υδραυλικών, καθώς και στον τομέα των κατασκευών. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Μάρκου και έχουν μαζί δυο παιδιά.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Μετά από 35 χρόνια αδερφικής φιλίας και πολύχρονης συνεργασίας, ήρθε η ώρα της συμπόρευσης για τα κοινά του τόπου μας. Γνωρίζοντας πολύ καλά το πείσμα του Πέτρου για την ορθή περαίωση των υποχρεώσεων του, είμαι σίγουρος ότι θα αναλάβει την Δημαρχία με τεράστια επιτυχία για τον Δήμο μας. Αποδέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρότασή του να συμμετέχω στην παράταξη «Μαζί για τον τόπο μας» με κοινό στόχο τη βελτίωση και την αναβάθμιση του Ωραιοκάστρου.

 

 

Μοσχοπούλου - Πασαμέρα Ιωάννα

Γεννήθηκε στην Αθήνα, έχοντας καταγωγή από την Κεφαλλονιά. Από το 1989 κατοικεί μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Ολοκλήρωσε τις μαθητικές της σπουδές στην Αθήνα. Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και Bachelor στο Marketing και Σχεδίασης Πολιτικών Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων του ΙΕΚ ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ. Έχει εργαστεί σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα όσο και ως αυτοαπασχολούμενη. Από τα πρώτα χρόνια, φοίτησης των παιδιών της, συμμετείχε ενεργά σε Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, επιθυμώντας να προσφέρει και να συμβάλλει στην καθημερινή αντιμετώπιση δυσκολιών και στη λειτουργική ενίσχυση των σχολείων, πάντα σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα. Είναι μονογονέας μητέρα δύο αγοριών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Αποφάσισα να συμπορευτώ στο πλευρό του Πέτρου, γιατί οι απόψεις του και τα όνειρά του, σε ότι αφορά το Δήμο Ωραιοκάστρου, κοινωνικά, περιβαλλοντικά, πολιτιστικά, λύσεις θεμάτων προστασίας αδέσποτων ζώων, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη. Οραματίζομαι ένα ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ που να σε καλεί να μείνεις σε αυτό.

 

Ναλμπαντάκης Θεόδωρος

Γεννήθηκε το 1973 στη Θεσσαλονίκη , άνωθεν του Αγίου Δημητρίου. Κατοικεί μόνιμα από το 2005 στο Ωραιόκαστρο.  Είναι απόφοιτος του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων (Ο.Δ.Ε 2012-2016) του πανεπιστημίου  Μακεδονίας.  Εργάζεται  στην Επιχείρηση  Ελληνικά  Πετρέλαια, πλέον HELLENIQ ENERGY στον τομέα  των φορτώσεων Βυτιοφόρων αυτοκινήτων. Είναι παντρεμένος  με την Κυριακή  Καρακασίδου και πατέρας δύο παιδιών. 

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Όταν ένας άνθρωπος με ακεραιότητα  σε καλεί να συμπορευτείς για την αλλαγή του Δήμου μας δεν μπορείς να αρνηθείς, όταν μάλιστα η χρονική  συγκυρία σε βρίσκει ώριμο για να προσφέρεις.  Ο Πέτρος έχει  όραμα και σχέδιο για το Ωραιόκαστρο και είναι ικανός να το κάνει  πράξη.  Είναι ο κατάλληλος για τη θέση του Δημάρχου γιατί έχει ψυχοπνευματική ολοκλήρωση. Έχει ακέραιο χαρακτήρα, ενδιαφέρεται για το συνάνθρωπο και είναι ηθικός. Είναι επίσης προσιτός , διορατικός και  συνεργατικός. Η εξουσία δεν τον άλλαξε.  Συντάσσομαι μαζί με τον Πέτρο για να κάνουμε το Ωραιόκαστρο ένα Δήμο πρότυπο.

 

Παρασκευοπούλου Μαρία

Γεννήθηκε το 1986 και από το 2008 διαμένει μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Είναι πτυχιούχος του τμήματος της Αγγλικής Γλώσσας και  Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Σημειωτική, Πολιτισμό & Επικοινωνία του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το Σεπτέμβριο του 2022 συμμετείχε εθελοντικά στην οργάνωση συνεδρίου το οποίο ήταν συναφές με το μεταπτυχιακό της. Έχει καλή γνώση της Ιταλικής Γλώσσας. Ασχολείται επαγγελματικά τα τελευταία 15 χρόνια με τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και επαγγελματίες που επιλέγουν τη δια βίου μάθηση, με ποσοστά επιτυχίας στην απόκτηση πτυχίων που αγγίζουν την απόλυτη επιτυχία. Παρακολουθεί ανελλιπώς όλα τα σεμινάρια και τις ημερίδες που σχετίζονται με τον κλάδο της, καθώς η συνεχής ενημέρωση και εξέλιξη είναι σημαντικό κομμάτι της προσωπικότητας της. Τα τελευταία δυο χρόνια εργάζεται σε ιδιωτικό νηπιαγωγείο ενώ παράλληλα συμμετείχε στη συγγραφή σεναρίου της ομάδας έργου ΑΠΘ που σχετίζεται με το πρόγραμμα ΕΑΝ (Εισαγωγή Αγγλικής στο Νηπιαγωγείο). Αυτή τη χρονιά εργάστηκε ως εξετάστρια προφορικών σε επίπεδα γνώσεων Β2 και Γ2.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Αποδέχθηκα την πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου Πέτρου Αταμιάν και ήθελα να συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 καθώς ο Πέτρος Αταμιάν είναι ένας ακέραιος και έντιμος χαρακτήρας τόσο στην ιδιωτική όσο και στην κοινωνική του ζωή. Είναι θιασώτης του «πράττειν παρά του λέγειν», καθώς του αρέσει να κρατάει το λόγο του και να μη δίνει φρούδες υποσχέσεις. Το αλτρουιστικό του πνεύμα και η ανιδιοτέλεια του θα συμβάλλουν πλήρως για να διαμορφωθεί ένας δήμος πρότυπο. Προσωπικά, προτίθεμαι να συνδράμω στον τομέα που αφορά την παιδεία καθώς η εκπαίδευση είναι ένα από τα πιο βασικά εχέγγυα για ένα καλύτερο μέλλον. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ λοιπόν για ένα καλύτερο δήμο. Τολμήστε την αλλαγή. Είμαστε η ΑΛΛΑΓΗ!

 

Σανοζίδου Αναστασία

Γεννημένη το 1985, κατοικεί στο Ωραιόκαστρο από το 2003. Είναι Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας ειδικευόμενη στη Συνθετική - Συστημική ψυχοθεραπεία, ολοκληρώνοντας ταυτόχρονα το Bs(c) της Ψυχολογίας. Εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, που διαθέτουν. Συμμετείχε ενεργά στο Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου. Είναι μητέρα δυο παιδιών.

 

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γνωρίζοντας τον Πέτρο με κέρδισε το ήθος και η ευγένεια του, η εγγύτητα που έχει προς τους συνανθρώπους του, καθώς και ο τρόπος που διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Εκτιμώντας τις ικανότητες του επέλεξα να είμαι μαζί του σε αυτές τις εκλογές, με όραμα έναν δήμο ιδανικό ... έναν δήμο πρότυπο!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!