Αυτόφωρη σύλληψη 41χρονου για κλοπή από κατάστημα στο κέντρο της πόλης

  


Αυτόφωρη σύλληψη 41χρονου για κλοπή από κατάστημα στο κέντρο της πόλης

 Εξιχνιάστηκαν άλλες 4 περιπτώσεις κλοπών

 Η άμεση κινητοποίηση αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου οδήγησε στον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμου για περίπτωση κλοπής από κατάστημα στην περιοχή του κέντρου πόλης.

Πρόκειται για 41χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου, για τα αδικήματα της διακεκριμένης κλοπής, κλοπής και απάτης με υπολογιστή.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (01-07-2023), σε κατάστημα στο κέντρο πόλης, ο ανωτέρω αφαίρεσε χρηματικό ποσό από τον χώρο του ταμείου, όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη και έπειτα από αναζητήσεις εντοπίστηκε και συνελήφθη από κληθέντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου.

Από την περαιτέρω έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο 41χρονος κατά το τελευταίο δίμηνο αφαίρεσε σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις τρία (3) κινητά τηλέφωνα και μία (1) τσάντα, που περιείχε προσωπικά αντικείμενα, χρηματικό ποσό και τραπεζικές κάρτες, με μία εκ των οποίων προέβη σε συναλλαγές αξίας 100 ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα δύο αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα και το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!