Σύλληψη 69χρονου για εξύβριση και ασελγείς χειρονομίες σε 5 κορίτσια εντός αστικού λεωφορείου

  


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση:

 Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων.

Μεταξύ άλλων,

  • συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας 50χρονος ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (7) ετών για σύσταση και συμμορία και λαθρεμπορία.
  • Συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυλαίας – Χορτιάτη, βραδινές ώρες χθες (01-07-2023), 69χρονος ημεδαπός, διότι σύμφωνα με καταγγελία, εντός αστικού λεωφορείου εξύβρισε και με ασελγείς χειρονομίες και προτάσεις, που αφορούν σε ασελγείς πράξεις, προσέβαλε την αξιοπρέπεια πέντε (5) νεαρών κοριτσιών. Σε έρευνα που ακολούθησε, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!