Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σήμερα και αύριο στην Γρ. Λαμπράκη λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης


 Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή (09/07/2023) και την Δευτέρα (10/07/2023) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γρ. Λαμπράκη του Δήμου Θεσσαλονίκης, κατά τις ώρες 06:00 έως 20:00, από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης. Ειδικότερα:

– Κυριακή (09/07/2023) – στην οδό Γρ. Λαμπράκη, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από την οδό Σταγειρίτη έως την οδό Βασιλειάδη Θωμά, στην λωρίδα κυκλοφορίας προς κέντρο πόλης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Σταγειρίτη, 17 Νοέμβρη, Τερψιθέας, Κύπρου, Σταγειρίτη, Λάζαρου Τσάμη και Περραιβού είτε προς την διασταύρωση με Γρ. Λαμπράκη είτε προς την οδό Τσέλιου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας από κέντρο πόλης προς ανατολικά της οδού Γρ. Λαμπράκη καθώς και η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Περραιβού και Τσιαπάνου θα διεξάγεται, καθ’ όλη την διάρκεια των εργασιών.

– Δευτέρα (10/07/2023) – στην οδό Γρ. Λαμπράκη, δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από την οδό Επιδαύρου έως την οδό Ερεχθέως.Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο πόλης θα διεξάγεται μέσω των οδών : Ολυμπίας, Επιδαύρου, Βιζύης, Πυλαίας, Πραξαγόρα, Ιπποδρομίου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα πορείας από κέντρο πόλης προς ανατολικά θα διεξάγεται μέσω των οδών: Επιδαύρου, Δημ. Τσέλιου και από τους γύρω δρόμους της περιοχής.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!