Δήμος Θεσσαλονίκης: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη (Δ΄ Δημοτική Κοινότητα)

 


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη (Δ΄ Δημοτική Κοινότητα)

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη (Δ΄ Δημοτική Κοινότητα) θα πραγματοποιηθούν το τετραήμερο από τις 9 έως τις 12 Ιουλίου από τη Διεύθυνση Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων του Δήμου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του  έργου "Συμφωνία Πλαίσιο για την ανακατασκευή ασφαλτικών οδοστρωμάτων οδών Α, Β, Γ, Δ, Ε Δημοτικών Κοινοτήτων και Δ.Κ. Τριανδρίας".

Για τις ανάγκες των εργασιών θα υπάρχει τμηματικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας και συγκεκριμένα:

Την Κυριακή 09 Ιουλίου στην οδό Γρ. Λαμπράκη από τη συμβολή της με την οδό Σταγειρίτη έως την οδό Βασιλειάδη (περιττή αρίθμηση).

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου στην οδό Γρ. Λαμπράκη από τη συμβολή της με την οδό Ερεχθέως έως την οδό Επιδαύρου (πλήρης αποκλεισμός).

Την Τρίτη 11 Ιουλίου στην οδό Γρ. Λαμπράκη από τη συμβολή της με την οδό Διαγόρα έως την οδό Αγ. Μαρίνας (πλήρης αποκλεισμός).

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου στην οδό Γρ. Λαμπράκη από τη συμβολή της με την οδό Αμμουλιανής  έως την οδό Αγ. Δημητρίου (πλήρης αποκλεισμός).

 

 

Οι εργασίες θα εκτελούνται από τις 6:00 μέχρι τις 20:00. Κατά τις ώρες των εργασιών θα υπάρχει αποκλεισμός των οδών όπου πραγματοποιείται η ασφαλτόστρωση και η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις παράπλευρες οδούς ενώ απαγορεύεται η στάση και στάθμευση των οχημάτων.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!