Κυρίζογλου για χρίσμα ΝΔ σε Μπακογιάννη για πρόεδρο της ΚΕΔΕ: "Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και από κανένα κόμμα στην ιστορία της αυτοδιοίκησης"


T
ην πρόθεση της Νέας Δημοκρατίας να στηρίξει τον Κώστα Μπακογιάννη για πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας σχολίασε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Smile και  την εκπομπή «Τα Εν Οίκω Εν Δήμω» με τη δημοσιογράφο Σοφία Γαλάνη. 

 Ο κ. Κυρίζογλου έκανε λόγο για πρωτοφανή πράγματα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ και από κανένα κόμμα στην ιστορία της αυτοδιοίκησης. Δηλαδή, πριν γίνουν οι δημοτικές εκλογές, πριν δούμε τα αποτελέσματα να λέμε τι θα κάνουμε μετά τις δημοτικές εκλογές». 

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης πρόσθεσε με νόημα ότι «εγώ δεν βάζω το τηγάνι στη φωτιά, να καεί το λάδι να αρπάξει φωτιά και το σπίτι και μετά πάω να πιάσω τα ψάρια. Πρώτα πιάνεις τα ψάρια και μετά τα τηγανίζεις. Εδώ ορισμένοι, τα ψάρια είναι στο γιαλό, δηλαδή, δεν έγιναν ακόμη οι δημοτικές εκλογές και αυτοί βάλαν τηγάνι στη φωτιά. Αυτό έχω να πω».


Δείτε τι είπε ο Λάζαρος Κυρίζογλου: https://youtu.be/y5GXz6xeg5AΤο avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!