Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης απο Δευτέρα επί της παράπλευρης οδού της οδού Λαγκαδά από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 


Εργασίες συντήρησης επί της παράπλευρης οδού της οδού Λαγκαδά από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

  Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης επί της παράπλευρης οδού της οδού Λαγκαδά από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023.
  Πιο αναλυτικά επί της παράπλευρης οδού της οδού Λαγκαδά, από τη διασταύρωση των οδών Ακριτών και Δαβάκη έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου θα πραγματοποιηθούν εργασίες αντικατάστασης - τοποθέτησης σιδερένιων κιγκλιδωμάτων σύνθετου σχεδίου από ευθύγραμμες ράβδους, πλαστικών κολωνακίων σήμανσης και ελαστικών διαχωριστών κυκλοφορίας (πτερύγια δρόμων).
  Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2023 με ώρα έναρξης στις 7.30 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
  Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!