Συμφωνία – πλαίσιο για τη συντήρηση των σχολείων της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας – Αναβαθμίζεται στο σύνολό της η σχολική υποδομή της Θεσσαλονίκης

 


ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Συμφωνία – πλαίσιο για τη συντήρηση των σχολείων της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας – Αναβαθμίζεται στο σύνολό της η σχολική υποδομή της Θεσσαλονίκης

Συμφωνία - πλαίσιο ύψους 975.000 ευρώ υπεγράφη για τη συντήρηση των σχολείων της Ε΄ Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Βιώσιμης Κινητικότητας Εφραίμ Κυριζίδη.

Πρόκειται για την τρίτη συμφωνία πλαίσιο που υπογράφεται μετά από εκείνες για τις Α΄, Β΄, Γ΄ Κοινότητες και τη Δ΄ Δημοτική Κοινότητα και τη Δημοτική Ενότητα Τριανδρίας και πλέον το σύνολο της σχολικής κτιριακής υποδομής του Δήμου Θεσσαλονίκης αναβαθμίζεται με εργασίες που θα βελτιώσουν την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την προσβασιμότητα των σχολείων.

Οι εργασίες συντήρησης στα σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης ξεκινούν άμεσα προκειμένου το πρώτο κουδούνι του Σεπτέμβρη να τα βρει έτοιμα να υποδεχτούν τους μαθητές. Περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων αποκατάσταση κεραμοσκεπών, αντικατάσταση κουφωμάτων, επισκευές πατωμάτων, ανακατασκευές χώρων υγιεινής, μονώσεις και βελτίωση της προσβασιμότητας με κατασκευή ραμπών σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς για τα σχολεία ενώ οι ανάδοχοι είναι υποχρεωμένοι να αποκαθιστούν και έκτακτες βλάβες.

Οι συμφωνίες - πλαίσιο είναι τετραετείς, χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και υποχρεώνουν τους αναδόχους να ανταποκρίνονται άμεσα στις εργασίες που απαιτούνται σε κάθε σχολείο.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!