Δράση για την καταπολέμηση των κουνουπιών από τον Δήμο Θεσσαλονίκης στο πάρκο Ξαρχάκου

 


Δράση για την καταπολέμηση των κουνουπιών από τον Δήμο Θεσσαλονίκης στο πάρκο Ξαρχάκου

Δράση ψεκασμού προνυμφοκτονίας κουνουπιών στο πάρκο Ξαρχάκου πραγματοποίησε σήμερα (12/07) το τμήμα Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης, επικουρώντας την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, υποστηρικτικά προς την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που έχει το κύριο έργο της καταπολέμησης των κουνουπιών, κάνει συμπληρωματικές δράσεις για την ανακούφιση των πολιτών από τα κουνούπια που αναπτύσσονται όπου υπάρχουν στάσιμα νερά», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ερωτόκριτος Θεοτοκάτος. «Οι χώροι ενδιαφέροντος είναι τα πάρκα και τα κοιμητήρια. Δεν ραντίζουμε, γιατί πρόκειται για κατοικημένες περιοχές και προέχει η ασφάλεια των πολιτών. Χρησιμοποιείται μια εναλλακτική μέθοδος, με ειδικά σκευάσματα που τοποθετούνται στα στάσιμα νερά από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του Δήμου Θεσσαλονίκης», πρόσθεσε ο ίδιος.

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!