Σύλληψη 23χρονου για υπόθεση αρπαγής και εκβίασης αλλοδαπών γυναικών


 Εξιχνιάστηκε υπόθεση αρπαγής και εκβίασης αλλοδαπών γυναικών

 Για την υπόθεση συνελήφθη 23χρονος

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη 23χρονου που ενέχεται σε υπόθεση αρπαγής και εκβίασης.

Πρόκειται για αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, παράνομης μεταφοράς – προώθησης μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, αρπαγής και εκβίασης.

Προηγήθηκε καταγγελία τεσσάρων (4) αλλοδαπών γυναικών, σύμφωνα με την οποία, οι προαναφερόμενες αφού εισήλθαν από την ελληνοτουρκική μεθόριο, στη συνέχεια μεταφέρθηκαν σε διαμέρισμα όπου ο συλληφθείς, μαζί με έτερο συνεργό, κρατώντας τες παρά τη θέλησή τους τις εκβίαζαν και χρησιμοποιούσαν σωματική βία προκειμένου να τους παραδώσουν περισσότερα χρήματα από τα αρχικά συμφωνηθέντα, για να τις απελευθερώσουν.

Έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, αφού εντόπισαν το εν λόγω διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τον 23χρονο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!