Ανέβασε τον πήχυ η θεατρική ομάδα ενηλίκων Ωραιοκάστρου “ΔιάΔραση” με την παράσταση “Η αυλή των θαυμάτων” (φωτο & video)

 


Η Θεατρική Ομάδα Ενηλίκων Ωραιοκάστρου "ΔιάΔραση" παρουσίασε χθες βράδυ (Πέμπτη 6 Ιουλίου) στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου την θεατρική παράσταση "Η αυλή των θαυμάτων"

Στο κατάμεστο Ανοικτό θέατρο του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια καταπληκτική παράσταση απο την θεατρική ομάδα ενηλικών Ωραιοκάστρου "ΔιάΔραση"

Στην αρχή της παράστασης προλόγισε ο πρόεδρος του συλλόγου "Εν Δράσει" Νικος Πασσιάς  και χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Παντελής Τσακίρης.

Να σημειωθεί οτι ο σύλλογος Εν Δράσει λειτουργεί μια παιδική θεατρική ομάδα, μια ομάδα εφήβων Crazy Theater και μια ομάδα ενηλίκων "ΔιάΔραση" στο Ωραιόκαστρο και μια ομάδα ενηλίκων τους "Θεατροποινίτες" στην περιοχή της Μυγδονίας (Δρυμό).

Τα 9 χρόνια που δραστηριοποιείται στο χώρο ο σύλλογος έχει  παρουσιάσει με τις θεατρικές του ομάδες διάφορες παραστάσεις τόσο στον δήμο Ωραιοκάστρου όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Η παράσταση θα επαναληφθεί την  Παρασκευή 7 Ιουλίου στο Ανοιχτό θέατρο "Τσούκες Δρυμού" με ώρα έναρξης: 21:30 και ώρα προσέλευσης: 21:00 

Οσον αφορά το  έργο "Η αυλή των θαυμάτων πρόκειται για ένα νεοελληνικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη που πρωτοπαρουσιάστηκε στις 18 Ιανουαρίου 1957 από το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» σε σκηνοθεσία του ίδιου και θεωρείται ένα από τα έργα που σημάδεψαν την πορεία του Ελληνικού Θεάτρου.
Περισσότερα για το έργο δείτε ΕΔΩ
Σκηνοθεσία: Βίκυ Γρηγοριάδου
Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος "ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ"
Συνδιοργάνωση: Δήμος Ωραιοκάστρου 


























Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!