Ωραιόκαστρο: Ανακοινώθηκαν 10 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας»«Δυναμικές προσθήκες, όλοι Μαζί για τον τόπο μας» 

Ανακοινώνονται 10 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, δήλωσε για την ανακοίνωση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας»:

«Καλωσορίζω 10 νέους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους, οι οποίοι ενισχύουν τη δυναμική του ψηφοδελτίου μας. Συμπολίτες μας που διαθέτουν γνώσεις, κατάρτιση, εμπειρία, αλλά πάνω από όλα αγάπη για τον τόπο τους. Ενεργούς πολίτες, δραστήριους με ευαισθησίες και κοινές προσδοκίες, που συμπαρατάσσονται στη μεγάλη μας προσπάθεια για να γίνει ο δήμος μας σύγχρονος, ανθρώπινος, καθαρός και λειτουργικός. Ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές ιδέες και στόχους, που ζουν καθημερινά τον παλμό και τις ανάγκες της κοινωνίας, που επιθυμούν να συνεισφέρουν δημιουργικά στην αναβάθμιση του τόπου μας. Με σκληρή δουλειά, με πίστη στις δυνάμεις μας, με σεβασμό και προγραμματισμό θα κάνουμε πράξη το όραμά μας, έναν δήμο που μας αξίζει. Τους εύχομαι καλή επιτυχία και καλό αγώνα για να κερδίσουμε το μέλλον».

 

Ακολουθούν κατά αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων:

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

 

ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Γεννήθηκε στη Ξάνθη το 1964 και από το 2021 διαμένει μόνιμα στο Ωραιόκαστρο. Ο πατέρας του Καρατζάς Ανδρέας είναι απόστρατος στρατιωτικός με πολεμική δράση στις επιχειρήσεις της Κύπρου το 1974. Το 1984 εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, από όπου εξήλθε το 1988 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού Πεζικού. Παρακολούθησε όλα τα σχολεία του όπλου του καθώς και σχολεία στο εξωτερικό σε Σουηδία, Αγγλία, Γερμανία και έχει συμμετάσχει σε στρατιωτικές αποστολές στο Αφγανιστάν και στο Ισραήλ. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου (2000), της Διακλαδικής Σχολής Επιτελών Άμυνας (2001) και της Σχολής Επιτελών Εθνικής Αμύνης (2013). Μιλάει Αγγλικά και έχει επιλεγεί για να παρακολουθήσει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Καποδιστριακό  Πανεπιστήμιο με τίτλο «Στρατηγικές Διαχείρισης Περιβάλλοντος, Καταστροφών και Κρίσεων». Έχει διατελέσει επιτελάρχης σε  Ταξιαρχία –  ΓΕΣ – ΓΕΕΘΑ, έχει οργανώσει 3 Στρατόπεδα προσφύγων - μεταναστών την περίοδο της μεταναστευτικής κρίσης στην περιοχή του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης.  Διετέλεσε μεταξύ άλλων Διοικητής Α/Μ TΠ (ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (ΕΠΚΕΕΑΑΠ) KAI ΔΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΥΡΗΝΑ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΑΧΗΣ HELBROC ΤΗΣ ΕΕ , Υποδιοικητής ΕΛΔΥΚ , Υδκτής - Επχης - COS (F) - HQ/71 Α/Μ ΤΑΞ, Διοικητής Συντάγματος Πεζικού και Διοικητής Ταξιαρχίας. Αποστρατεύτηκε το 2020 με το βαθμό του Υποστρατήγου ενώ του έχει απονεμηθεί το σύνολο των προβλεπόμενων Παρασήμων, Μεταλλίων και Διαμνημονεύσεων καθώς και αριθμός Συγχαρητηρίων και Εύφημων Μνειών.   Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

ΜΠΙΣΜΠΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Γεννήθηκε το 1977 και κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Είναι βοηθός λογιστή και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Ο εθελοντισμός και η κοινωνική της ευαισθησία στα ζητήματα φιλοζωίας είναι τα μεγάλα κίνητρα της ενασχόλησής της με τα κοινά στο πλευρό του Πέτρου Αταμιάν.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στη Λητή. Είναι κάτοχος πτυχίου λογιστικής και τα τελευταία 7 χρόνια εργάζεται στον κλάδο της επικοινωνίας και των νέων τεχνολογιών. Τα τελευταία 3 χρόνια μάλιστα είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

ΠΑΤΣΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Γεννήθηκε το 1987 και κατοικεί στο Δρυμό. Σπούδασε Νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και Ιστορία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Από το 2014 ασκεί μάχιμη δικηγορία διατηρώντας δικηγορικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη και έχοντας ασχοληθεί, μεταξύ άλλων, με πλήθος υποθέσεων που σχετίζονται με την αυτοδιοίκηση.

Το 2014 εξελέγη πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Κοινότητας Δρυμού, αναλαμβάνοντας πολλές πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του θεσμού της Κοινότητας, ενώ το 2019 επανεξελέγη με ευρεία πλειοψηφία πρόεδρος στην Κοινότητα Δρυμού ως πρώτος πλειοψηφών, θέση από την οποία προσέφερε αναγνωρίσιμο έργο. Σημαντική ήταν η συμβολή του τόσο στη σύνδεση της αστικής συγκοινωνίας της Μυγδονίας με τη Θεσσαλονίκη όσο και στη δημιουργία δημοτικού ιατρείου στο Δρυμό, στην οποία πρωτοστάτησε η Κοινότητα Δρυμού. Επιπλέον κατάφερε και απέτρεψε την περιβαλλοντική υποβάθμιση της ευρύτερης περιοχής με την ακύρωση κατασκευής λατομικού χώρου στην Καμάρα, ενώ έχει επιτύχει ως επικεφαλής της ομάδας διαπραγμάτευσης την εξασφάλιση χρηματοδότησης δύο σημαντικών έργων για το Δρυμό, της κατασκευής του Πνευματικού Κέντρου και της ανάπλασης της Κεντρικής Πλατείας.

ΤΟΜΠΑΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο, όπου και κατοικεί. Είναι διευθυντής της Μουσικής Σχολής «Τομπάζης», που λειτουργεί από το 1994 και συμμετέχει στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Κατέχει τα μουσικά διπλώματα της Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας, Ενοργάνωσης και Σύνθεσης. Παράλληλα, τα καλοκαίρια δραστηριοποιείται στο χώρο τον επιχειρήσεων, διατηρώντας εποχιακό κατάστημα εστίασης στη Χαλκιδική. Στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει να παίζει τένις με φίλους, να κάνει μεγάλες διαδρομές με το ποδήλατο και να ανακαλύπτει τις ομορφιές της χώρας κάνοντας ορειβασία. Έχει δυο παιδιά την Μαρίνα και τον Δημήτρη.

ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Γεννήθηκε στο Ωραιόκαστρο το 1955. Αποφοίτησε από το ΣΤ Γυμνάσιο αρρένων. Είναι αριστούχος πτυχιούχος  Παντείου Ανώτατης Σχολής Πολιτικών Επιστημών/ Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και τελειόφοιτος της Νομικής Α.Π.Θ. Από το 1982 ως το 2013 υπήρξε τραπεζικός υπάλληλος. Ιδρυτικό στέλεχος της τράπεζας Probank,  της οποίας διετέλεσε διευθυντής τα 12 τελευταία χρόνια της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του. Την ίδια θέση κατείχε και στην ΕΤΕ, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος τις θητείες 1998-2002, 2014-2019, 2019-σήμερα. Μέλος στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου μας 2010-2014. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών στο Δήμο Ωραιοκάστρου την περίοδο 2014-2016 και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής για την ίδια περίοδο, όπως και Αντιπρόεδρος του ίδιου οργάνου στην τρέχουσα θητεία.

Μέλος της επιτροπής για την ανάδειξη των οχυρωματικά έργων στον δήμο μας κατά τον Ά Παγκόσμιο Πόλεμο. Διετέλεσε Γ.Γ. για έξι χρόνια και πρόεδρος για δέκα χρόνια στην Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων. Πρώην πρόεδρος στο Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων νόμου Θεσσαλονίκης και πρώην μέλος του Δ.Σ. της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδας. Επίσης πρώην πρόεδρος του συλλόγου πτυχιούχων Παντείου Βόρειας Ελλάδας και μέλος στα Δ.Σ Γονέων & Κηδεμόνων στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Ωραιόκαστρο. Μέλος στο «ΜΑΠΟ Κεραυνό Ωραιοκάστρου». Είναι πατέρας δύο παιδιών που εργάζονται στο εξωτερικό.

ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

Γεννημένη στο Ωραιόκαστρο, είναι παντρεμένη με τον  Δημήτρη  Φραντζελόπουλο και μητέρα δυο παιδιών. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων, ΗR και Marketing στο IAS American Hellenic Society For Advanced Studies στη Θεσσαλονίκη. Εργάστηκε επί 22 χρόνια ως διοικητικό στέλεχος στην εταιρία  ΥΙΟΙ Δ. Μπακατσέλου ΑΕ και διετέλεσε υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων  στο  γραφείο του Επίτιμου Γενικού Προξένου της Ιαπωνίας στη Θεσσαλονίκη.  Κατά τα έτη 2012 – 2014 εργάστηκε στην οικογενειακή εταιρία, Κέντρο  Καμινάδας, ως διοικητικό στέλεχος στην προώθηση Πωλήσεων - Marketing. Στη συνέχεια και ως σήμερα διατηρεί, στο Ωραιόκαστρο, επιχείρηση με αντικείμενο την εμπορία ειδών οικιακής χρήσης και απορρυπαντικών και παράλληλα εργάζεται στην εταιρεία  HOLCHEM που έχει έδρα της τη Λητή.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΓΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ

Γεννήθηκε το 1987 και κατοικεί μόνιμα στο Παλαιόκαστρο. Αποφοίτησε από το Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ και έχει επάρκεια στη νοηματική. Εργάστηκε ως ιδιωτική υπάλληλος σε μεγάλες εταιρείες. Είναι έγγαμη και μητέρα 2 παιδιών.

ΠΑΛΤΑΤΖΙΔΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΦΗ)

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1961 και από το 1996 κατοικεί στο Ωραιόκαστρο. Οι γονείς της Παναγιώτης και Αλεξάνδρα Παλτατζίδου, πρόσφυγες ποντιακής καταγωγής, μεγαλωμένοι στο Ωραιόκαστρο. Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. και μάχιμη δικηγόρος επί 28 χρόνια, συνεργάτης της δικηγορικής εταιρίας ΝΟΜΟΣ (σήμερα LEX), ειδικευμένη σε θέματα οικογενειακού δικαίου, τροχαίων ατυχημάτων και ανωνύμων εταιριών. Παραιτήθηκε από το λειτούργημα της δικηγόρου το 2012, λόγω ύπαρξης ανήλικου τέκνου και έκτοτε είναι συνταξιούχος. Έχει ενεργό δράση σε συλλόγους και φορείς του δήμου μας. Είναι  από το 2019 εκλεγμένη στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Ωραιοκάστρου, με συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία στις εργασίες αυτού.

Χρηστίδου-Παπακαλού Γεωργία (Τζούλια)

Γεννήθηκε στην Καβάλα, από Καβαλιώτες γονείς με σημαντική παρακαταθήκη στην ιστορική διαδρομή της πόλης. Σε ηλικία 18 ετών έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο “Deree” στην Αθήνα με αντικείμενο σπουδών τις κοινωνικές επιστήμες. Αποφοίτησε το 1992  με τίτλο σπουδών ΒΑ in Sociology. Το 2003 μετακόμισε από την Αθήνα, επιλέγοντας το Ωραιόκαστρο ως κατάλληλο τόπο διαμονής.  Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια  για τον αυτισμό και εργάζεται ως κοινωνική φροντιστής σε παιδιά με αυτισμό. Είναι ενεργό μέλος στο Σύλλογο Γυναικών Ωραιοκάστρου «Αρίστη» και στο Σύλλογο Πολιτισμού «ΛΟΓΕΙΟΝ». Είναι έγγαμη, μητέρα 2 παιδιών.

 

 

 

 

 Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!