Νέους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους ανακοινώνει η παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

 


Νέους υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους ανακοινώνει η παράταξη του Κωνσταντίνου Ζέρβα «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Τέσσερις νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και 62 νέους υποψηφίους κοινοτικούς συμβούλους ανακοινώνει σήμερα (26/8) η παράταξη «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», της οποίας ηγείται ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας. Πρόκειται για δραστήριους ανθρώπους με ξεχωριστή επιστημονική, επιχειρηματική και εθελοντική δράση.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1. Κλεονίκη (Νίκη) Καλαπούτη

Είναι μεταδιδακτορική ερευνήτρια στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ., διδάκτορας στο πεδίο της Βιομηχανικής Οργάνωσης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στα Διεθνή και Ευρωπαϊκά Οικονομικά. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από το 4ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια Οικονομικών τόσο στη δευτεροβάθμια όσο και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Επιπλέον έχει υπάρξει υπεύθυνη σύμβουλος επιχειρηματικότητας στο τμήμα «Επιχειρείν» της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμαριάς (ΚΕΔΚΑ) καθώς και αντιπρόεδρος της Ένωσης Οικονομολόγων και Συναφών Επιστημόνων και Επιχειρηματιών (ΕΟΣΕΕ). Είναι συνιδρύτρια του Autism Family Community (AFC). Είναι παντρεμένη με τον Λεωνίδα Ζηρ Μπάλκα, Καθηγητή Φ.Α., και μητέρα ενός μικρού αγοριού.

2. Γιώργος Παπαϊωάννου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε μέχρι την ηλικία των 15 χρόνων στην Ιταλία. Είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του ΠΑΜΑΚ, κι εργάζεται από τα εφηβικά του χρόνια. Δραστηριοποιείται στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων εδώ και 33 χρόνια και ήταν από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με τις Smart Cities. Διαθέτει σοβαρή εμπειρία στα θέματα καθαριότητας, ανακύκλωσης και εξοικονόμησης ενέργειας. Είναι Γραμματέας Κλιματικής Αλλαγής και Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας Θεσσαλονίκης, μέλος του ΔΣ του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και μέλος της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Ανδρών Θεσσαλονίκης.

3. Παναγιώτης Τέκος

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, μεγάλωσε, σπούδασε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το Τμήμα Γεωπονίας του Α.Π.Θ. Επαγγελματικά τον κέρδισε ο χώρος της Πληροφορικής και δραστηριοποιείται στον χώρο των Υπηρεσιών Διαδικτύου από το 1999 έως σήμερα, συμμετέχοντας ως μέτοχος και ενεργό μέλος σε δύο εταιρείες. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

4. Ρένα Τέντου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη των Τρικάλων. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει με την κόρη της και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα τα τελευταία 35 χρόνια. Υπέρμαχη της δια βίου μάθησης συνεχίζει την ακαδημαϊκή της εκπαίδευση στο ΕΑΠ (Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών). Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό, διοργανώνοντας αιμοδοσίες, ασχολούμενη με τη μέριμνα αστέγων και την περίθαλψη αδέσποτων ζώων με τη στήριξη ομάδας δημοτών.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Α΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

1. Όλγα Αγγελοπούλου

2. Απόστολος Βεϊζαδές

3. Γιώργος Γάκης

4. Νίκη Γκαζέπη

5. Αλέξανδρος Ζάγκας

6. Καλλιόπη Ζερβού

7. Γιώργος Καμπανάς

8. Τιτή Καραμπέρη

9. Φωτεινή Κούβελα Δάντση

10. Δημήτρης Λασκαρίδης

11. Άκης Σαλπιγκτής

Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

12. Κωνσταντίνα Αδάμου

13. Ραφαηλία Αλεξίου

14. Σταυρούλα Αρβανιτίδου

15. Κωνσταντίνος Βαβούρας

16. Θεόδουλος Θεοδούλου

17. Σάββας Κόκκινος

18. Νίκος Κυριακού

19. Κατερίνα Πάζη

20. Παρασκευή Πολίτου

21. Οριάνα Χαλίλι

22. Πρόδρομος Χατζηϊωάννου

Γ' ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

23. Ιωάννης Βάις

24. Ιωάννα Βαβάλα

25. Αθανασία Δεμιροπούλου

26. Άκης Διαμαντής

27. Χρήστος Καραβάς

28. Πάρις Καραγιαννόπουλος

29. Χρήστος Καστώρης

30. Θεόδωρος Κοτανίδης

31. Βασίλης Κύρκος

32. Δημήτρης Μασούρας

33. Ζαφείρης Νικήτας

34. Γιώργος Πασχαλίδης

Δ' ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

35. Νίκη Αργυροπούλου – Μεϊμαρίδου

36. Κώστας Βαβούτης

37. Ευαγγελία Βαβούρα

38. Ιωάννα Βακάλη

39. Παναγιώτης Γεωργόπουλος

40. Στέργιος Δημογιάννης

41. Ρίτσα Κουγιώνη

42. Μιχάλης Λαμπρέλλης

43. Στέφανος Μάμαλης

44. Μαρία Μπουγαΐδου

45. Στέργιος Πετρίδης

46. Εύη Ράλλη

47. Αντώνης Στεργάκης

48. Βασιλεία Τάτση Τσαμπάζη

49. Ανέστης Τσαπράζης

Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

50. Ιωάννης Αλέκογλου

51. Αναστασία Αλεξοπούλου

52. Κωνσταντίνος Βλαχοδημητράκος

53. Γιώργος Βούλγαρης

54. Μάκης Καϊκονίδης

55. Φανή Κτενίδου

56. Νίκος Παπαβαρνάβας

57. Ιωάννα Παρούκα

58. Δήμητρα Σιδηροπούλου

59. Αντώνης Φίλια

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ

60. Ιωάννα Βύζα

61. Σωτήρης Κυβέλος

62. Ηλιάνα Κορωναίου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!