Ωραιόκαστρο: Ανακοινώθηκαν 18 υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας»

 


«Και συνεχίζουμε με 18 νέες υποψηφιότητες. 
Ομάδα νίκης, ψηφοδέλτιο δουλειάς: Όλοι Μαζί για τον τόπο μας»

 

Ανακοινώνονται 18 νέοι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού

 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Πέτρος Αταμιάν, δήλωσε για την ανακοίνωση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού «Μαζί για τον τόπο μας»:

«Καλωσορίζω και εύχομαι καλό αγώνα σε 18 νέους υποψηφίους συμβούλους, που εντάσσονται στο συνδυασμό μας, τονίζοντας τους ότι μόνο με ισχυρές ομάδες μπορούμε να πετύχουμε μεγάλες αλλαγές. Ανακοινώνουμε λοιπόν, μια ακόμη ομάδα νέων, αξιόλογων υποψηφίων, με διάθεση προσφοράς, με φρέσκιες ιδέες, με θέληση και όρεξη για σκληρή δουλειά. Μια ομάδα ανθρώπων, εκ των οποίων 6 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, 4 υποψηφίους της Κοινότητας Νεοχωρούδας και 8 υποψηφίους της Κοινότητας Μεσαίου, με τους οποίους μοιραζόμαστε κοινές αξίες. Μια δυνατή ομάδα, με την οποία στέλνουμε μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας πως όλοι Μαζί μπορούμε και θέλουμε να αλλάξουμε τον τόπο μας και να κερδίσουμε το μέλλον. Μέσα από συγκεκριμένο σχέδιο, αλλά και με διάθεση προσφοράς να κάνουμε πράξη το όραμα μας για το Δήμο Ωραιοκάστρου που μας αξίζει».

Ακολουθούν κατά αλφαβητική σειρά τα ονόματα των υποψηφίων συμβούλων:

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Κουζιώρτη Ελισάβετ

Γεννήθηκε το 1973 στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Από το 1998 ζει στο Δήμο Ωραιοκάστρου. Είναι πτυχιούχος της Βιολογικής Σχολής του ΑΠΘ και για περισσότερα από 10 χρόνια εργάστηκε ως καθηγήτρια σε φροντιστήρια ΜΕ. Από το 1999 έως το 2015 διατηρούσε με το σύζυγό της το βιβλιοπωλείο “Scripta” στο Ωραιόκαστρο. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας, διευθύντρια προμηθειών & marketing και μέτοχος  της ΚΑΤΑΛΥΤΕΣ ΑΒΕΕ - Βιομηχανίας κατασκευής συστημάτων εξατμίσεων. Μιλά Αγγλικά και Ιταλικά, είναι πιστοποιημένη «Social Media Marketer» από την TUV Hellas και  διαθέτει διπλώματα «IT Skills Professional» και «Διαχείρισης Τεχνολογίας και Καινοτομίας» από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ. Το 2008 οραματίστηκε το «Συνυπάρχω» Σύλλογο Εθελοντών Ωραιοκάστρου, τον οποίο ίδρυσε με τη συνεισφορά πολλών συμπολιτών μας και όπου παραμένει εθελόντρια. Ο μεγάλος της γιος είναι φοιτητής Δημοσιογραφίας και ο μικρότερος  θα διεκδικήσει του χρόνου μια θέση στην Πληροφορική.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Μου ήταν από πάντα αδιανόητος ο τρόπος που οι θεσμοί χρησιμοποιούν τη δυναμική τους περισσότερο για να εξηγήσουν τα αδιανόητα και ελάχιστα για να δουλέψουν. Αρνούμαι να αποδεχθώ ότι η κατάσταση στην καθημερινότητά μας είναι το αποτέλεσμα έντιμης δουλειάς από τους υπευθύνους και πολύ περισσότερο αρνούμαι να αποδεχθώ ότι αυτό θα αφήσουμε στα παιδιά μας. Παρακολουθώ Δήμους  – Πρότυπα και αναρωτιέμαι αν είναι υπερήρωες οι εκλεγμένοι εκεί και τα καταφέρνουν. Είμαι βέβαιη ότι δεν είναι. Άνθρωποι είναι που θέλουν να δουλέψουν για το σύνολο. Και προφανώς μπορούν. Πιστεύω ότι το στοίχημα των καιρών είναι να βρούμε αυτούς που ΘΕΛΟΥΝ και ΜΠΟΡΟΥΝ. Ο Πέτρος Αταμιάν είναι ένας από αυτούς! Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μας ν’ αποφανθούν αν βλέπουν σ’ εμένα αυτές τις ιδιότητες.

Τάσσομαι ΜΑΖΙ του, επειδή με τον Πέτρο είμαι βέβαιη ότι θα οραματιστούμε, θα συνεργαστούμε, θα δουλέψουμε και θα υλοποιήσουμε επιτέλους όσα μας αξίζουν! Επειδή τα αυτοδιοικητικά αξιώματα δεν είναι θρόνοι ολιγαρχών αλλά επάλξεις δημοκρατίας. 

Έχουμε φτάσει στο κοινωνικό ναδίρ και ο μόνος δρόμος είναι παραΠάνω! 

Ο μόνος τρόπος είναι ΜΑΖΙ με τον Πέτρο!

Παπαδοπούλου Έφη

Γεννήθηκε το 1988 στη Θεσσαλονίκη και είναι κάτοικος Ωραιοκάστρου από το 2002. Τελείωσε το Δημοτικό σχολείο στα Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη και αποφοίτησε από το κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε σε 4 Μοντέλα Ηνωμένων Εθνών (MUN- προσομοίωση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών). Σπούδασε αγγλικά και γαλλικά από μικρή ηλικία και απέκτησε πτυχία και στις 2 γλώσσες. Παρακολούθησε πλήθος σεμιναρίων ψυχολογίας, εγκληματολογίας και προγραμματισμού.  Από τα πρώτα φοιτητικά της χρόνια εργαζόταν στην επιχείρηση του πατέρα της στο Ωραιόκαστρο, την οποία επέκτειναν και στο Μαρόκο το 2017. Έμαθε και αγάπησε το επιχειρείν από μικρή ηλικία, με αποτέλεσμα να ανοίξει το 2022 τη δική της επιχείρηση με είδη συσκευασίας.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Η αγάπη μου για το Δήμο Ωραιοκάστρου και η πίστη μου πως είναι ένας Δήμος με πολλές δυνατότητες μετουσιώθηκαν σε πραγματικές ιδέες και λύσεις στην πρώτη συζήτηση που είχα με τον Πέτρο Αταμιάν. Κατάλαβα πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με πραγματικό όραμα για τους δημότες αλλά και για έναν καλύτερο δήμο. Η ακεραιότητα, η διορατικότητα αλλά και το ήθος του μου έδειξαν πως ΜΑΖΙ με τον Πέτρο Αταμιάν το όραμα αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Είναι τιμή μου και χαρά μου να συμμετέχω και εγώ στο συνδυασμό "Μαζί για τον Τόπο μας". 

Σεβαστίδου Μαρίνα

Γεννήθηκε το 1982 στο Ρουστάβι της Γεωργίας. Τελείωσε το 2002 το Γενικό Λύκειο Ωραιοκάστρου. Κατέχει την ειδικότητα της οδοντοτεχνικής της Σχολής ΠΑΣΤΕΡ και σπούδασε τη τέχνη της φωτογραφίας στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ (Τομέας Art & Design). Μιλά την αγγλική και ρωσική γλώσσα. Είναι έντονη η ενασχόλησή της με φορείς και συλλόγους του δήμου μας. Υπήρξε αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου και τώρα είναι ταμίας στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου. Είναι έγγαμη, μητέρα 2 παιδιών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ  ΑΤΑΜΙΑΝ;

Στο να αποφασίσω να ασχοληθώ με τα κοινά, αποφασιστικό ρόλο έπαιξε η κάθοδος του Πέτρου Αταμιάν για τη θέση του Δημάρχου. Θέση, η οποία απαιτεί γνώσεις, ήθος, αξιοπρέπεια, αγάπη για το συνάνθρωπο και ομαδικότητα, στοιχεία τα οποία μόνο αυτός πρεσβεύει! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ!

Στρατηγούσης Ηλίας

Γεννήθηκε το 1989 και κατοικεί μόνιμα στο Μονόλοφο. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στο εμπόριο και στην ανακύκλωση σιδήρων και μετάλλων. Από νεαρή ηλικία είναι ενεργό μέλος στην τοπική κοινωνία, με αγάπη για τον τόπο του και έντονη διάθεση για προσφορά.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Τα χαρακτηριστικά που διέκρινα στον Πέτρο Αταμιάν αλλά και η πορεία του ήταν αυτά που με ώθησαν στο να συστρατευθώ μαζί του. Ειλικρινής, πάντα φιλικός, αυτοδημιούργητος, με επαγγελματική και αυτοδιοικητική διαδρομή σε όλους γνωστή. Έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, με τα οποία μπορούμε να αναβαθμίσουμε τον τόπο μας και να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Τελιορίδης Γιάννης

Είναι ένας δυναμικός και επικοινωνιακός άνθρωπος με θετική προσέγγιση στη ζωή. Στα νεανικά του χρόνια, ίδρυσε και διαχειρίστηκε με επιτυχία την ομώνυμη επιχείρηση κατασκευής επίπλων «Έπιπλο Τελιορίδης», η οποία συνεχίζει να λειτουργεί μέχρι σήμερα. Διαχειριζόμενος περίπου 30 άτομα προσωπικού, απέδειξε τις δεξιότητες του στους τομείς της διοίκησης και της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων. Παρέμεινε στην επιχείρησή του μέχρι τη συνταξιοδότησή του. Εδώ και πολλά χρόνια, είναι ενεργό μέλος στα πολιτιστικά δρώμενα του Ωραιοκάστρου με αγάπη για τον παραδοσιακό χορό, συμμετέχοντας ενεργά σε εκδηλώσεις εντός και εκτός Ελλάδας. Η ενασχόλησή του με τα κοινά αποτελεί μια νέα πρόκληση. Θέλει να συμμετέχει στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς πιστεύει ότι μπορεί να συνεισφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του για το κοινό καλό.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Στηρίζω τον Πέτρο Αταμιάν γιατί τον εκτιμώ και τον εμπιστεύομαι σαν άνθρωπο. Θέλω να τον βοηθήσω να πραγματοποιήσει το όραμά του για έναν καλύτερο Δήμο.

Τελιούσης Σταύρος

Γεννήθηκε το 1981 και κατοικεί μόνιμα στη Νεοχωρούδα. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Η αγάπη του για τον τόπο, που γεννήθηκε και κατοικεί ήταν αυτό που τον ώθησε να συμμετάσχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές συστρατευόμενος με τον Πέτρο Αταμιάν.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ  ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί πιστεύω στη δυναμική του και στις ικανότητες του. Είναι ειλικρινής και τίμιος, έχοντας αποδείξει ποιος είναι και από πού προέρχεται. Είναι πάντα δίπλα στον πολίτη, προσιτός και στην πρώτη γραμμή να προσφέρει. Είναι ο μοναδικός υποψήφιος, που διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία για να αλλάξει σελίδα ο Δήμος μας. 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ

Δάντσης Βασίλης

Γεννήθηκε το 1967 και κατοικεί μόνιμα στη Νεοχωρούδα. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Η έντονη επιθυμία του να προσφέρει στον τόπο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί τον οδήγησαν να θέσει υποψηφιότητα στο πλευρό του Πέτρου Αταμιάν.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ  ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί ξέρει, θέλει και μπορεί. Γιατί απέδειξε ότι έχει ειλικρινή διάθεση προσφοράς, ήθος, εντιμότητα μα πάνω από όλα σεβασμό προς όλους. Γιατί στα τόσα χρόνια, ποτέ δεν επέδειξε έπαρση και αλαζονεία. Γιατί είναι ο Πέτρος Αταμιάν, που όλοι ξέρουμε, ο φιλικός, ο προσιτός, ο εργατικός.

Ζέγος Αθανάσιος

Γεννήθηκε το 1970 και κατοικεί μόνιμα στη Νεοχωρούδα. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο των λαϊκών αγορών.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ  ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί γνωρίζοντας τον, αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν ειλικρινή, ευθύ και σοβαρό άνθρωπο. Μαθαίνοντας, όμως τόσο την επαγγελματική, όσο και την αυτοδιοικητική του πορεία συμπέρανα, ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου μας. Προέρχεται από την κοινωνία, είναι εργατικός με πολλά χρόνια εργασίας, γνωρίζει συνεπώς ότι όλα απαιτούν σκληρή δουλειά και κόπο.

Μαραγκουδάκης Σταύρος

Γεννήθηκε το 1995 και κατοικεί στη Νεοχωρούδα τα τελευταία 23 χρόνια. Ασχολείται επαγγελματικά  με τις γραφικές τέχνες. Υπήρξε για πολλά χρόνια ενεργό μέλος στον ποδοσφαιρικό σύλλογο Νεοχωρούδας. Είναι έγγαμος με 2 παιδιά.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ  ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί στο πρόσωπό του διέκρινα έναν ειλικρινή άνθρωπο, σωστό οικογενειάρχη, που αγαπά τον τόπο του και έχει όραμα για να μετατρέψει το δήμο σε δήμο-πρότυπο. Γιατί με τη στάση ζωής του εμπνέει εμπιστοσύνη, γιατί τον χαρακτηρίζει η ηθική και η ακεραιότητα. Γιατί μόνο Μαζί του μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν όμορφο τόπο, για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας.

Τουτζιάρης Φάνης

Γεννήθηκε το 1965 και κατοικεί στη Νεοχωρούδα. Ασχολείται επαγγελματικά με την πτηνοτροφία.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ  ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί έχει ακέραιο χαρακτήρα, ικανότητες, αγάπη για τον τόπο του και θέληση για να δουλέψει σκληρά για τους συμπολίτες του. Είναι αληθινός και ειλικρινής και για αυτό αξίζει να δουλέψουμε Μαζί του για τον τόπο μας. 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑΙΟΥ 

Καρισίκης Ιορδάνης

Γεννήθηκε το 1968 στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί μόνιμα στο Μονόλοφο. Εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος. Η αγάπη του για τα κοινά και η προσφορά στον τόπο του ήταν αυτό που τον οδήγησε να συστρατευθεί με τον Πέτρο Αταμιάν.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί είναι αυτός που έχει τις ικανότητες να οδηγήσει μπροστά τον τόπο μας. Να ενδιαφερθεί πραγματικά για τα χωριά μας και τα προβλήματα των συμπολιτών μας. Γιατί με τη στάση ζωής του, το ήθος και τις αρχές του έχει αποδείξει ποιος είναι και από που ξεκίνησε.

Κουγιουμτζίδης Αναστάσιος

Γεννήθηκε το 1978 και κατοικεί μόνιμα στο Πετρωτό. Είναι απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου στο τμήμα δομικών έργων και ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων. Εργάζεται στην εταιρεία KLEFER του ομίλου KLEEMANN ως ηλεκτροσυγκολλητής τα τελευταία 13 χρόνια. Συμμετέχει πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές, αλλά ως άνθρωπος της προσφοράς ασχολείται ενεργά και αφιλοκερδώς με ομάδες σωματεία και συλλόγους.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί το παρελθόν των τελευταίων χρόνων στα χωριά μας χαρακτηρίζεται από πλήρη εγκατάλειψη. Η κατάσταση που επικρατεί στα χωριά μας, αλλά και στο δικό μου είναι σαν να είμαστε ο φτωχός συγγενής του δήμου Ωραιοκάστρου. Μαζί με τον Πέτρο Αταμιάν γιατί είναι φίλος, καθαρός, εργατικός και κοντά  σε όλους. Ζει τα προβλήματα  μαζί μας, οπότε θα τα λύσουμε και Μαζί.

Κουτρουδίτσης Θεόδωρος

Γεννήθηκε το 1993, μεγάλωσε και κατοικεί στο Μεσαίο. Είναι απόφοιτος επαγγελματικού λυκείου με ειδικότητα ψυκτικού. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός. Από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τα κοινά, συμμετέχοντας ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα του χωριού και χορευτής στον πολιτιστικό σύλλογο του Μεσαίου. Πλέον κατέχει διοικητικές θέσεις και στους δυο φορείς. Είναι πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Αστραπής Μεσαίου και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσαίου "Νέα Κοτύωρα".

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ  ΑΤΑΜΙΑΝ;

Γιατί έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, έτσι ώστε να είμαστε μια πετυχημένη διοίκηση με αποτελέσματα και έργο για τους συμπολίτες μας. Γιατί έχει αποδείξει στη διαδρομή του ότι πορεύθηκε με ήθος, ειλικρίνεια, εργατικότητα και καθαρά λόγια. Χωρίς αλαζονεία και πάντα δίπλα στους πολίτες. Όλα αυτά τον ξεχωρίζουν, δεν είναι τυχαίες άλλωστε οι πρωτιές του στις εκλογικές μάχες. Μαζί με τον Πέτρο για να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε τον τόπο μας.

Κωνσταντινίδης Χάρης

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο Μεσαίο. Σπούδασε στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Σήμερα είναι εν ενεργεία Έφεδρος Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού. Ασχολείται με τα κοινά και έχει έντονο ενδιαφέρον για την πολιτική ζωή του τόπου ενώ παράλληλα παρουσιάζει και έντονη φιλοζωική δράση. Είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, γι’ αυτό διακατέχεται από όρεξη και πάθος. Είναι ιδιαίτερα ικανός με μεγάλη διάθεση για προσφορά.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Πέτρο Αταμιάν, καθώς διατυπώνουμε τους ίδιους προβληματισμούς για την πορεία του Δήμου μας. Ο Πέτρος έχοντας ισχυρή προσωπικότητα εμπνέει εμπιστοσύνη, με ρηξικέλευθες ιδέες και καινοτόμες επιλογές είναι το άτομο το οποίο μπορεί να επιφέρει την αλλαγή στον τόπο μας. Μια αλλαγή που τείνει να γίνει επιτακτική ανάγκη. Γι' αυτό αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του, για να δημιουργήσουμε ένα Δήμο Ωραιοκάστρου που μας αξίζει.

Λαζαρίδου-Ταγαράκη Σωτηρία

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Τα πρώτα παιδικά της χρόνια τα πέρασε στο Μεσαίο, από όπου και κατάγεται ο πατέρας της. Σε μικρή ηλικία μετακόμισε στο Rottenburg Στουτγκάρδης της Γερμανίας έως τα εφηβικά της χρόνια και εκ των υστέρων στη Θεσσαλονίκη. Την τελευταία δεκαετία ζει στο Μεσαίο. Είναι τελειόφοιτη κομμωτικής σχολής. Εργάστηκε σε κομμωτήρια και σε οικογενειακή επιχείρηση στον τομέα παραγγελιών, διακόσμησης λαμπάδων και διακοσμητικών κεριών. Είναι Αντιπρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μεσαίου. Είναι μητέρα δύο παιδιών και γιαγιά τριών εγγονών

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΑΤΑΜΙΑΝ;

Με εντυπωσίασε η καθαρότητα και η απλότητα του χαρακτήρα του. Έχει όραμα και την ικανότητα να πραγματοποιήσει και να υλοποιήσει το πρόγραμμα του. Συντάχθηκα με τον Πέτρο Αταμιάν γιατί πιστεύω στην ειλικρινή συνεργασία και την καλή επικοινωνία για τον καλό του Δήμου και του τόπου μας.

Μαρμαρίδου Ουρανία (Ράνια)

Γεννήθηκε το 1971 στην Άλτενα της Γερμανίας. Κατοικεί μόνιμα στο Πετρωτό από τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Διετέλεσε τοπική σύμβουλος στη κοινότητα Μεσαίου για 4 χρόνια και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού. Τα τελευταία 6 χρόνια είναι ενεργό μέλος στην εκκλησιαστική επιτροπή του χωριού της. Είναι παντρεμένη, μητέρα 2 παιδιών. Η ενασχόληση της με τα κοινά έχει εθελοντικό χαρακτήρα αφού προσπαθεί πάντοτε να βρίσκεται παρούσα σε οποιαδήποτε εκδήλωση, συνεισφορά ή ενέργεια για τον τόπο της.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ  ΑΤΑΜΙΑΝ;

Εμπιστεύτηκα τον Πέτρο για τον ειλικρινή λόγο του και την πορεία του στα κοινά, για το ενδιαφέρον που έδειξε στα χωριά μας και για τον αξιόπιστο χαρακτήρα του! Πιστεύω ότι με τον Πέτρο μπορούμε να καταφέρουμε πολλά... ΜΑΖΊ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΜΑΣ!

Μωϋσιάδης Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στο Μεσαίο, όπου και ζει έως και σήμερα. Εργάζεται 25 χρόνια στον Ιδιωτικό τομέα. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μέντα, με την οποία έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, την Ισμήνη, την Ελισάβετ, τον Νικόλαο και την Αθανασία. Στόχος του είναι να αγωνιστεί για το καλύτερο των χωριών και με συναίσθημα ευθύνης, για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ  ΑΤΑΜΙΑΝ;

Στηρίζω τον Πέτρο Αταμιάν γιατί στο πρόσωπο του είδα ειλικρίνεια, σεβασμό για τον συμπολίτη και τον τόπο του. Θέλω να αγωνιστούμε μαζί, γιατί μαζί μπορούμε να χτίσουμε το μέλλον. 

Φωτιάδου Ελένη

Γεννήθηκε το 1992 και μεγάλωσε στο Μεσαίο. Σπούδασε στο τμήμα λογιστικής και χρηματοοικονομικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 2015. Έκτοτε εργάζεται στον τομέα τον λογιστικών. Από το 2019 έως το 2022 κατοικούσε και εργαζόταν σε λογιστικό γραφείο στη Σαντορίνη και με τον ερχομό του παιδιού της επέστρεψε και κατοικεί στο Μεσαίο. Είναι παντρεμένη με ένα παιδί 1,5 έτους.

ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ  ΑΤΑΜΙΑΝ;

Ως άνθρωπος με στόχους που δεν εφησυχάζεται και θέλοντας να προσφέρει το καλύτερο για το μέλλον του τόπου του, είδα στο πρόσωπό του την ικανότητα για να το πετύχουμε. Είδα έναν άνθρωπο με αξίες, σεβασμό, ήθος, κύρος και πάνω από όλα με την κατάλληλη εμπειρία στον τομέα της αυτοδιοίκησης. Ένας άνθρωπος που ενδιαφέρεται για την καθημερινότητα των συμπολιτών του, με θέληση για εξέλιξη, που τον ενδιαφέρουν οι πράξεις και όχι τα μεγάλα λόγια. Για αυτό λοιπόν ΜΑΖΙ, για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

 

 Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!