Συνάντηση υπ. Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Δρ. Τσαβλή με τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Αν. Τζήκα, τον Διευθ. Σύμβουλο, κ. Κυρ. Ποζρικίδη και τον Γεν. Διευθυντή της ΔΕΘ – HELEXPO, κ. Αλ. Τσαξιρλή

 Ενημέρωση για την πορεία του σημαντικού έργου της ανάπλασης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Δρόσος Τσαβλής από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ - HELEXPO Αναστάσιο Τζήκα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κυριάκο Ποζρικίδη και τον Γενικό Διευθυντή Αλέξη Τσαξιρλή.

Η συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 3 Αυγούστου, στα γραφεία διοίκησης της ΔΕΘ εκεί που κάθε  Σεπτέμβριο χτυπά η καρδιά της Θεσσαλονίκης!


Ιδιαίτερα μεγάλες είναι οι προσδοκίες της φετινής 87ης διοργάνωσης, καθώς με τιμώμενη χώρα τη γειτονική Βουλγαρία, καταγράφεται ήδη ρεκόρ ενδιαφέροντος.

Οι κ.κ. Τζήκας, Ποζρικίδης και Τσαξιρλής, αναφέρθηκαν ακόμα στους τρόπους με τους οποίους η ΔΕΘ κατάφερε να …ανανεωθεί και να γίνει εκ νέου ελκυστική τόσο με τη γενική έκθεση όσο όμως και με τις κλαδικές που διοργανώνονται σε όλη τη διάρκεια του χρόνου.


Υπογραμμίστηκε ο αντίκτυπος του εκθεσιακού τουρισμού στην οικονομία της Θεσσαλονίκης και πώς όλα αυτά μπορούν να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξή της. Η επόμενη μέρα της ΔΕΘ, η πορεία των σχεδίων ανοικοδόμησής της και κυρίως το πράσινο που θα προστεθεί στην καρδιά της πόλης αποτέλεσαν κι αυτά αναπόσπαστα τμήματα της συνάντησης. Από την πλευρά του ο κ.Τσαβλής επισήμανε πως η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, αποτελεί όχι μόνο τον ακρογωνιαίο οικονομικό πόλο της Θεσσαλονίκης, αλλά και τον τελευταίο μεγάλο δημόσιο χώρο που πρέπει να μετατραπεί με την ανάπλασή του και σε έναν «πνεύμονα» πρασίνου για την πόλη. Παράλληλα, και ως αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εστία Τριτέκνων Θεσσαλονίκης, έθιξε το θέμα του εισιτήριου των τριτέκνων. Ο πρόεδρος ανταποκρινόμενος, τόνισε πως έχει αποφασιστεί ενιαίο εισιτήριο τόσο για τους τρίτεκνους όσα και για τους πολύτεκνους.

Μαζί με τον επικεφαλής της παράταξης «Όλοι Εμείς» ήταν και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Απόστολος Ανθόπουλος, Αναστασία Αργυροπούλου, Μαρία Αρνάκη, Άρης Βαρταλάς, Μαρία Δελίδου, Έλλη Θεοδωρίδου, Ειρήνη Καπλάνη, Ραφαήλ –Δημήτριος Κυριακίδης, Ίων Λαδόπουλος, Ντάνης Λαδόπουλος, Δημήτρης Μητσηνάκης, Λία Μπακιρτζή, Δημήτρης Πράπας, Αχιλλέας Σενγιέργκης, Νανά Τσαπάκη-Γκόρα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!