Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη 2 αλλοδαπών που κυκλοφορούσαν με κλεμμένο ΙΧ στην περιοχή της Νεάπολης και συγκρούστηκαν με αστικο λεωφορείο και άλλα δυο ΙΧ

 


Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί που εντοπίστηκαν να κινούνται με κλεμμένο αυτοκίνητο στην περιοχή της Νεάπολης

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν προκάλεσαν φθορές σε πέντε συνολικά οχήματα

Στη σύλληψη δύο νεαρών αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, όταν τους εντόπισαν να κινούνται με κλεμμένο αυτοκίνητο, στην περιοχή της Νεάπολης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνεργασίας αστυνομικών υπηρεσιών, αναζητήθηκε και εντοπίστηκε το προαναφερόμενο όχημα, καθώς δεν είχε σταματήσει σε έλεγχο αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Στην περιοχή της Νεάπολης, ο οδηγός του προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς προς αστυνομικά οχήματα, προκαλώντας φθορές σε δύο εξ’ αυτών, ενώ κατά την κίνησή του προσέκρουσε σε κινούμενο αστικό λεωφορείο και προκάλεσε φθορές σε δύο ακόμη οχήματα, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός κάποιου ατόμου.

Συνελήφθησαν τόσο ο 17χρονος οδηγός, όσο και ο 18χρονος συνοδηγός, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!