Θεσσαλονίκη: Εξέδιδαν δυο γυναίκες και είχαν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε οίκο ανοχής

 


Επιχειρησιακή δράσης της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων

Στο πλαίσιο επιχειρησιακής δράσης της ανωτέρω Υπηρεσίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων διενήργησαν στοχευμένους ελέγχους με σκοπό τον εντοπισμό πιθανών θυμάτων.

Κατά τους ελέγχους εντόπισαν οίκο ανοχής να λειτουργεί παράνομα, χωρίς τη σχετική άδεια, αλλά και έχοντας παραβιάσει σφράγιση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη η 31χρονη αλλοδαπή υπεύθυνη της επιχείρησης, καθώς και 52χρονος ημεδαπός υπάλληλος.

Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι, εντός του οίκου, εκδίδονταν δύο αλλοδαπές γυναίκες 27 και 29 ετών αντίστοιχα, στερούμενες πιστοποιητικού ασκήσεως επαγγέλματος, των οποίων τα έσοδα από την δραστηριότητά τους παραλάμβαναν οι δύο συλληφθέντες, αποδίδοντάς τους μέρος αυτών.

Κατά τη έρευνα των χώρων της επιχείρησης, βρέθηκε εγκαταστημένο κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, χωρίς την προβλεπόμενη άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας του.

Τέλος, κατά τον έλεγχο πελάτη της επιχείρησης, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν (3) αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (29) μηνών, για κλοπές και απάτες.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!