«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Συναυλία με την Φ. Βελεσιώτου στο Ωραιόκαστρο στις 4 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο - Συμμετέχει ο Σ. Λυμπερόπουλος

 


«Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» Δ. Ωραιοκάστρου: Συναυλία με την Φ. Βελεσιώτου στο Ωραιόκαστρο στις 4 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο - Συμμετέχει ο Σ. Λυμπερόπουλος

Με συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου στο Ωραιόκαστρο, στην οποία συμμετέχει ο Σώζος Λυμπερόπουλος, συνεχίζεται το «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2023» του Δήμου Ωραιοκάστρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου 2023, στις 9 το βράδυ, στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου (Οδυσσέα Ελύτη 19, Ωραιόκαστρο) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η Φωτεινή Βελεσιώτου κόντρα στους καιρούς που μας θέλουν αποξενωμένους κι απομακρυσμένους, μας προσκαλεί να θυμηθούμε πώς είναι να γινόμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα. Όπως τότε που μαζευόμασταν όλοι σε ένα σαλόνι για να αφεθούμε στους ήχους ενός βινυλίου.

Με ένα πρόγραμμα που τιμά το καλό λαϊκό τραγούδι, με κάποια τραγούδια σταθμούς της δισκογραφίας της, αλλά κυρίως γνωστά κι αγαπημένα λαϊκά άσματα που σφράγισαν ολόκληρες εποχές συνδέει το παρελθόν με το παρόν και μέσα από την διαχρονικότητα των τραγουδιών,  ταξιδεύουμε μαζί προς το μέλλον.

Βινύλιο λαϊκά, λοιπόν, κι ας αφήσουμε τις μουσικές επιλογές της Φωτεινής Βελεσιώτου να ζεστάνουν τις καρδιές μας και να καρφιτσώσουν στο πέτο μας χαμόγελα!

Στη συναυλία συμμετέχει ο Σώζος Λυμπερόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!