Τα αποτελέσματα του 5ου Διαγωνισμού «ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΒΙΤΡΙΝΑ 2023» του Δήμου Παύλου Μελά

 


Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 5ος διαγωνισμός βιτρίνας με τίτλο «ΚΑΛΥΤΕΡΗ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ  ΒΙΤΡΙΝΑ 2023» του Δήμου Παύλου Μελά, ο οποίος διεξήχθη από τις 7 έως τις 30 Ιουλίου 2023 με τη συμμετοχή τοπικών επιχειρήσεων και καταστημάτων των τριών Δημοτικών Ενοτήτων Πολίχνης, Σταυρούπολης και Ευκαρπίας.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χαρά Αμανατίδου συγχαίρουν όλους όσοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό στολίζοντας καλοκαιρινά τις βιτρίνες τους και στηρίζοντας για πέμπτη φορά την πρωτοβουλία εξωστρέφειας που στοχεύει στην τόνωση της τοπικής αγοράς.

Επίσης ευχαριστούν θερμά τους εκατοντάδες συμπολίτες μας οι οποίοι με την ψήφο και τα σχόλια τους στα μέσα δικτύωσης του δήμου Παύλου Μελά, επιβράβευσαν συμβολικά τους επαγγελματίες και έστειλαν το δυνατό μήνυμα στο καταναλωτικό κοινό του Δήμου Παύλου Μελά ότι εμπιστευόμαστε τα καταστήματα της γειτονιάς μας γιατί προσφέρουν αξιόπιστες υπηρεσίες και διαθέτουν ποιοτικά προϊόντα σε πραγματικά καλές τιμές.

Ο Διαγωνισμός Βιτρίνας αποτελεί μια κοινή προσπάθεια της δημοτικής αρχής, της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Ηλιούπολης και των επαγγελματιών του δήμου Παύλου Μελά για να αναδειχτεί η τοπική αγορά.

Την ευθύνη συντονισμού και υλοποίησης του Διαγωνισμού έχει το Γραφείο Εργασιακής Συμβουλευτικής της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής.

Τηλέφωνο : 2313 302 363

email : ergasymv@pavlosmelas.gr

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!


ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ

Only for you by ZK Ολύμπου 5, Σταυρούπολη, Κυπρίζογλου Ζωή 674 ΨΗΦΟΙ

Εσώρουχα Γιάννα Πολυτεχνείου 10, Κάτω Ηλιούπολη, Θωμαή Ερμίδου 219 ΨΗΦΟΙ

Bellissimo Παιδικά Ενδύματα Πολυτεχνείου 8, Κάτω Ηλιούπολη, Γραμμενίδου Μαρία 203 ΨΗΦΟΙ

 

ΠΟΛΙΧΝΗ

Φαρμακείο Φραγγίδου Νάντια Αγίου Παντελεήμονος 3, Πολίχνη 783 ΨΗΦΟΙ

Rania & Sandy luxury beauty Χώρος ομορφιάς Λεωφόρος Στρατού 2, Πολίχνη Ουρανία Αρχαγγελίδου – Κυριακή Καντουρίδου 653 ΨΗΦΟΙ

Έμπνευση Woman’s Fashion Λεωφόρος Στρατού 19, Πολίχνη, Ξανθή Δαμιανίδου 592 ΨΗΦΟΙ

 

ΕΥΚΑΡΠΙΑ

Αμαρυλλίς Ανθοπωλείο Εθνικής Αντιστάσεως 20, Ευκαρπία, Γκάτσου Ζωή 335 ΨΗΦΟΙ

Κάβα Λάζαρος 25ης Μαρτίου 39, Ευκαρπία, Δήμητρα Λαζαρίδου 191 ΨΗΦΟΙ

Villys Art 25ης Μαρτίου και Αθηνάς Τσακίρη 14, Ευκαρπία, Καλιορίδου Βασιλική 183 ΨΗΦΟΙ


Δείτε  όλες τις συμμετοχές στον 5ο διαγωνισμό βιτρίνας «ΚΑΛΥΤΕΡΗ  ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ  ΒΙΤΡΙΝΑ 2023» του Δήμου Παύλου Μελά και τα «likes» ΕΔΩ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!