Νεαρός διακινητής εντοπίστηκε στην Εγνατία οδό κοντά στο Δερβένι και ύστερα απο καταδίωξη συνελήφθη στην έξοδο προς Ιωνία με 9 αλλοδαπούς

  


Συνελήφθη νεαρός ημεδαπός που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά (9) αλλοδαπών

 Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών έτερων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη 17χρονου ημεδαπού, που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, πρωινές ώρες σήμερα (05-08-2023), στο πλαίσιο αναζητήσεων που εκδόθηκαν από το κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, στην Εγνατία Οδό ύψος Δερβενίου, εντοπίστηκε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου δε συμμορφώθηκε σε σχετικό σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Στη συνέχεια προσέκρουσε σε μπάρα των διοδίων Ωραιοκάστρου, ενώ κινούμενος προς της έξοδο Ιωνίας ακινητοποιήθηκε, αφού προηγουμένως προσέκρουσε σε κράσπεδο.

Εντός του οχήματος πέραν του οδηγού που συνελήφθη, βρίσκονταν εννέα (9) αλλοδαποί (2 στο χώρο των αποσκευών) που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια, ένας (1) εκ των οποίων προσπάθησε να διαφύγει, πλην όμως ακινητοποιήθηκε.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε, ότι ο οδηγός με τους μεταφερόμενους αλλοδαπούς αρχικά επέβαιναν σε έτερο όχημα, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή από περιοχή της Ξάνθης και το οποίο εγκατέλειψαν λόγω μηχανικής βλάβης.

Κατασχέθηκαν τα δύο (2) οχήματα μεταφοράς και ένα (1) κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, που διενεργεί την προανάκριση, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!