Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν 27χρονο που εκλεβε αυτοκίνητα και άλλα τα πήγαινε για επισκευή ενώ σε άλλο είχε πλαστές πινακίδες στις Συκιές

 


Σύλληψη αλλοδαπού από περιπολούντες αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο πλαίσιο περιπολίας για την αστυνόμευση της περιοχής των Συκεών, πρωινές ώρες χθες (04-08-2023), εντόπισαν 27χρονο αλλοδαπό να κινείται με κλεμμένο όχημα που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, ο ίδιος άντρας, είχε μεταφέρει σε συνεργείο της περιοχής τέσσερα ακόμη αυτοκίνητα προς επισκευή, μεταξύ αυτών και επιβατικό όχημα, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Ο δράστης, προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη τράπηκε σε φυγή, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Υπέδειξε μάλιστα και σημείο της περιοχής των Συκεών, όπου εντοπίστηκαν τρία επιπλέον αυτοκίνητα, το ένα εκ των οποίων είχε υπεξαιρεθεί από εταιρεία ενοικιάσεως οχημάτων κι ένα δεύτερο που έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας και για το οποίο δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες μεταβίβασης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!