Παραίτηση της προέδρου Γεωργίας Πετρίδου απο το ΔΣ της ΕΠΩΦ. Προάγγελος καθόδου στις αυτοδιοικητικές εκλογές;


Την παραίτησή της απο πρόεδρος της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων ανακοίνωσε η Γεωργία Πετρίδου πριν απο λίγο στο προφίλ της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. 

Η Γεωργία Πετρίδου αναφέρει οτι μετά απο 9 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο ΔΣ της ΕΠΩΦ, παραιτείται λόγω του άρθρου 20 του καταστατικού του συλλόγου και αναφέρει "...Σεβόμενη τον εαυτό μου, τα μέλη και το άρθρο 20 του καταστατικού που δεν αφήνει περιθώρια λανθασμένης ερμηνείας σχετικά με την συμμετοχή μελών ΔΣ του συλλόγου μας με τα κοινά, υπέβαλλα σήμερα την παραίτηση μου...."  

Συγκεκρίμένα στην ανάρτησή της αναφέρει οτι:

"Μετά από 9 χρόνια συνεχούς παρουσίας και προσφοράς στην Ένωση ΠΟΝΤΙΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και ΦΙΛΩΝ ήρθε η ώρα, να αποχωρήσω από την θέση της προέδρου που υπηρέτησα με αξιοπρέπεια από τον Σεπτέμβριο του 2019 μέχρι και σήμερα .

Σεβόμενη τον εαυτό μου, τα μέλη και το άρθρο 20 του καταστατικού που δεν αφήνει περιθώρια λανθασμένης ερμηνείας σχετικά με την συμμετοχή μελών ΔΣ του συλλόγου μας με τα κοινά , υπέβαλλα σήμερα την παραίτηση μου.
Παρ’ όλο που πιστεύω ότι η εθελοντική συμμετοχή μου στο ΔΣ συλλόγου δεν μπορεί να είναι αφορμή για την «ποινικοποίηση» της συμμετοχής μου στα κοινά και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, εφαρμόζοντας το καταστατικό του συλλόγου όπως προανέφερα αποχωρώ από το ΔΣ .
Εύχομαι και πιστεύω οτι οφείλουμε να σεβόμαστε το καταστατικό του συλλόγου που ανήκουμε .
Καλη συνέχεια και παντα επιτυχίες στην Ενωση Ποντιων ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ και φίλων , στο συλλογο της καρδιας μου !!!!!"

Η παραίτηση αυτή είναι πιθανόν προάγγελος της συμμετοχής της στα κοινά αφού σε συνέντευξή της στο avatonpress.gr είχε δηλώσει οτι δεχθηκε πρόταση απο τον δήμαρχο Παντελή Τσακίρη.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!