Σύλληψη ατόμου που είχε τρεις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του


 Ειδικές δράσεις στο πλαίσιο της αστυνόμευσης του Νομού Θεσσαλονίκης

Συνεχείς έλεγχοι πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα. 

Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν συνολικά (8) άτομα 

Στοχευμένους ελέγχους με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν συνολικά οκτώ (8) άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης ημεδαπού, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν: i) απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (6) ετών για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής, ii) απόφαση του Τριμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (1) έτους για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και iii) απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Βόλου, η οποία ανακαλούσε απόφαση του 2007, με την οποία του είχε χορηγηθεί υφ’ όρου απόλυση και διέτασσε τη σύλληψη του προς έκτιση του υπολοίπου της ποινής του, ήτοι (7) έτη, (4) μήνες και (24) ημέρες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!