Η Σένια Λαγού και η Αναστασία Τομπάζη υποψήφιες με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»

 

Η Σένια Λαγού και η Αναστασία Τομπάζη υποψήφιες με τον Π. Τσακίρη και την παράταξη «Ανθρώπων Έργα»


Με ικανά και αξιόλογα πρόσωπα ενισχύεται ο συνδυασμός «Ανθρώπων Έργα» του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, ενόψει των εκλογών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση τον Οκτώβριο.

Η Λαγού Κυπαρισένια (Σένια) και η Τομπάζη Αναστασία ανακοινώνουν ότι στηρίζουν τον Παντελή Τσακίρη και θα είναι υποψήφιες στις εκλογές με την παράταξη «Ανθρώπων Έργα».

Ακολουθούν σύντομα βιογραφικά σημειώματα:

Λαγού Κυπαρισένια (Σένια)

«Αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση του παιδικού μου φίλου και δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη, να συμμετέχω στον αγώνα του, αγώνας όλων μας που αγαπάμε το όμορφο μας Ωραιόκαστρο. Μεγάλωσα σε αυτόν τον όμορφο τόπο, εργάζομαι εδώ στην οικογενειακή μας επιχείρηση ‘’Λαμαπλαστ’’ και εύχομαι και τα παιδιά μου να έχουν τις ομορφότερες αναμνήσεις από το Ωραιόκαστρο.

Θέλω να συνεισφέρω στην προσπάθεια να διατηρήσουμε τα όμορφα στοιχεία του Δήμου μας και να επεμβαίνουμε σε όποια προβλήματα προκύπτουν για να δίνουμε λύσεις.

Εύχομαι όσοι συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές να έχουν στο μυαλό τους και στην καρδιά τους το καλό του Δήμου μας».

 


Τομπάζη Αναστασία

«Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1975 και ζω στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Είμαι Συντονίστρια Εκπαίδευσης Προσφύγων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Υποψήφια Διδάκτωρ στις Παιδαγωγικές Επιστήμες του Πανεπιστημίου Αννοβέρου. Απόφοιτος Πτυχιακού και Μεταπτυχιακού Ακαδημαϊκού Τίτλου «Magistra Artium»  με βαθμό ¨Άριστα¨ από τη Σχολή Πνευματικών & Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αννοβέρου Γερμανίας που πραγματεύεται θέματα διαπολιτισμικής αγωγής».

Στο βιογραφικό της κ. Τομπάζη περιλαμβάνονται: Αποπεράτωση επιμορφωτικών προγραμμάτων και συγγραφή εργασιών - εγχειριδίων σε διδακτικούς επιστημονικούς τόμους με πιλοτική εφαρμογή φύλλων εργασίας.

Σπουδές πληροφορικής τεχνολογίας, μουσικής και ξένων γλωσσών (αγγλικών, γαλλικών, εβραϊκών, ρωσικών, γερμανικών).

Εκπαιδευτική υπηρεσία σε προγράμματα Θερινής και Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, επιμόρφωσης Γερμανικών (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ), Ελληνικών (ΕΚΠΑ/Ν.Ε.Λ.Ε/«HUMAN RESOURSE»).

Υπηρεσίες παροχής εργασίας προσωπικού - ξεναγός (Παγκόσμια Έκθεση 2000 GmbH).

Κοινωνικοψυχολογική υποστήριξη (Πανεπιστημιακή Κλινική παρά του Πανεπιστημίου Bochum).

«Τάσσομαι στο πλευρό του νυν και υποψήφιου Δημάρχου Παντελή Τσακίρη, ενός νέου, δοκιμασμένου αρωγού εμπνευσμένων προσπαθειών - καινοτομιών δίνοντας χώρο και περιθώρια για δημιουργικές δράσεις πάντα με αρχές, αξίες και με σεβασμό απέναντι στους Δημότες του Δήμου μας. Εγγυητής προοδευτικών πρωτοβουλιών προασπίζει το δημόσιο αγαθό με λιτό πρόσωπο ανθρωπιάς και ενσυναίσθησης χωρίς επιβολές σε ένα πνεύμα συνεργασίας, που καταλήγει σε κοινωφελείς σκοπούς βελτιώνοντας έτσι κάθε μέρα ουσιαστικά τον βίο των πολιτών του τόπου. Ευχαριστώ τον νυν και υποψήφιο Δήμαρχο για την τιμή που μου απονέμει παρέχοντας τη δυνατότητα ενεργούς συμμετοχής μου στην παράταξή του προσδοκώντας έτσι να συμβάλλω αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση προκλήσεων και αντιξοοτήτων σε πνεύμα συλλογικότητας για τον τόπο μου μακριά από καθεστωτικές λογικές και στερεότυπα», αναφέρει η κ. Τομπάζη.

 

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της παράταξης «Ανθρώπων Έργα», Παντελής Τσακίρης, αναφέρει για τις υποψηφιότητες της Σένιας Λαγού και της Αναστασίας Τομπάζη: «Καλωσορίζω στην παράταξη μας την Κυπαρισένια Λαγού και την Αναστασία Τομπάζη. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου θα δώσουμε παρέα τον αγώνα για έναν τόπο καλύτερο. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους».


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!