Οι Οικολόγοι Πράσινοι Κ. Μακεδονίας στηρίζουν την περιφερειακή παράταξη «Οικολογία – Πράσινη Λύση» με επικεφαλής τον Φ. Γκανούλη

 


Οι Οικολόγοι Πράσινοι Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζουν την περιφερειακή παράταξη «Οικολογία – Πράσινη Λύση» με επικεφαλής τον  Φίλιππο Γκανούλη
 

Σχετικά με τις επικείμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, η Περιφερειακή Οργάνωση των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (Π.Ο. ΟΠΚΜ) και σύμφωνα με τα όσα ορίζει το καταστατικό του κόμματος, εκφράζει την αμέριστη υποστήριξή της προς την αυτοδιοικητική παράταξη ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΛΥΣΗ με επικεφαλής τον Φίλιππο Γκανούλη, η οποία για δεύτερη φορά θα συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές για την εκλογή της στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ).  Τα ψηφοδέλτια της παράταξης στελεχώνουν περισσότερο από 40 μέλη των Οικολόγων Πράσινων.
Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή της στις αντίστοιχες εκλογές του 2019 με την εκλογή δύο περιφερειακών συμβούλων και την τετραετή περίοδο παρεμβάσεων της παράταξης στα κοινά της ΠΚΜ υπέρ της οικολογίας, της κοινωνίας των πολιτών και των δικαιωμάτων, υπέρ της αλληλεγγύης, της προστασίας του περιβάλλοντος και κατά των αιτιών της κλιματικής κρίσης, ευχόμαστε στην ΟΠΛ κάθε επιτυχία με αύξηση των ποσοστών και της δύναμης της στο Περιφερειακό Συμβούλιο.  
Με την ευκαιρία δηλώνουμε ότι η συμμετοχή σε άλλες αυτοδιοικητικές παρατάξεις, ακόμη και με τη μορφή παρασιτισμού, αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε μέλους των Οικολόγων Πράσινων, όμως σε καμία περίπτωση μια τέτοια συμμετοχή δεν εκφράζει συλλογικά το χώρο της Οικολογίας και του Πράσινου Κινήματος. Είναι ανάγκη να δυναμώσει τώρα η φωνή του ορθολογισμού και της συλλογικής δράσης των πολιτών.  Τα μέλη της Π.Ο. ΟΠΚΜ δηλώνουμε έτοιμοι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο στην προεκλογική εκστρατεία της Οικολογίας Πράσινης Λύσης .


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!