«Λίφτινγκ» στο λεωφορείο της Πολιτιστικής Γραμμής του ΟΑΣΘ

 


«Λίφτινγκ» στο λεωφορείο

της Πολιτιστικής Γραμμής του ΟΑΣΘ

 

Δείτε video με πλάνα από το λεωφορείο με το ιδιαίτερο εικαστικό, μετά από το… φρεσκάρισμά του

 

Φρεσκαρίστηκε και… υποδέχεται ανανεωμένο τους επιβάτες, Έλληνες αλλά και ξένους. Ο λόγος για το λεωφορείο της Πολιτιστικής Γραμμής του ΟΑΣΘ, στο οποίο ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση της εξωτερικής επικάλυψης.

Πρόκειται για ένα λεωφορείο με ιδιαίτερο εικαστικό σχέδιο, διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα λεωφορεία του Οργανισμού, το οποίο εκτελεί ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο δρομολόγιο. 

«Η Πολιτιστική Γραμμή του ΟΑΣΘ, λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο του 2009 και είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς λεωφορειακές γραμμές του Οργανισμού. Δώσαμε στην γραμμή αυτή τον αριθμό 50, καθώς σε 50 λεπτά της ώρας οι επιβάτες της μπορούν να περιηγηθούν στα σημαντικότερα μνημεία της Θεσσαλονίκης», σημειώνει ο Διευθυντής Διοίκησης ΟΑΣΘ Δημήτρης Παπαγιάννης.

Όπως τονίζει, την Πολιτιστική Γραμμή έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα και συνεχίζουν να χρησιμοποιούν χιλιάδες επιβάτες, από κάθε γωνιά του πλανήτη και ήταν επιβεβλημένο το «φρεσκάρισμα» του λεωφορείου με το ιδιαίτερο εικαστικό σχέδιο.

Η διαδρομή αρχίζει από τον Λευκό Πύργο, το λεωφορείο περνά από τα δύο Μουσεία, Αρχαιολογικού και Βυζαντινού Πολιτισμού, συνεχίζει προς τα Ανάκτορα του Γαλέριου και την Αγία Σοφία, την Αριστοτέλους, το Διοικητήριο, την Άνω Πόλη.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής γίνεται περιγραφή των μνημείων και των σημείων ενδιαφέροντος στα ελληνικά και τα αγγλικά, ενώ στο λεωφορείο βρίσκεται και συνοδός, ο οποίος δίνει πρόσθετες πληροφορίες στους επιβάτες.

Η Πολιτιστική Γραμμή λειτουργεί καθημερινά. Το πρώτο δρομολόγιο, τη χειμερινή περίοδο, αναχωρεί στις 9.30 το πρωί. Τα επόμενα δρομολόγια εκτελούνται στις 10.30, 11.30, 12.30, 2.00, 3.00 και το τελευταίο δρομολόγιο αναχωρεί στις 4. 

Το κόστος του εισιτηρίου είναι 1,80 ευρώ το κανονικό και 0,90 το μειωμένο, ενώ ισχύουν κανονικά οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών.

 

Δείτε εδώ το video


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!