Υπογράφουν σύμβαση οι νέοι οδηγοί του ΟΑΣΘ

 


Υπογράφουν σύμβαση οι νέοι οδηγοί του ΟΑΣΘ

 

Δείτε video με το καλωσόρισμα του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Οργανισμού Κώστα Ταγγίρη στην πρώτη ομάδα των εργαζομένων που θα ενισχύσουν τις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης 

Η πρώτη ομάδα, από τους συνολικά 150 οδηγούς που θα πιάσουν δουλειά στις αρχές Ιανουαρίου, πέρασε σήμερα το κατώφλι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης. Μετά την ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας και της κατάρτισης του πίνακα κατάταξης, οι επιτυχόντες προσέρχονται στα γραφεία του ΟΑΣΘ, προκειμένου να υπογράψουν τη σύμβαση.

Οι νέοι οδηγοί ενημερώνονται από τις διευθύνσεις του ΟΑΣΘ για τη λειτουργία του Οργανισμού, μεταβαίνουν στα αμαξοστάσια όπου τους γίνεται επίδειξη των συστημάτων των λεωφορείων, ενημερώνονται για τις λεωφορειακές γραμμές και για τα δρομολόγια και γνωρίζονται με τους νέους τους συναδέλφους.

Η διαδικασία αυτή θα ακολουθηθεί τις επόμενες μέρες, σταδιακά, και για τους 150 οδηγούς, οι οποίοι προγραμματίζεται να πιάσουν τιμόνι την Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου, συμβάλλοντας ώστε ο ΟΑΣΘ να δρομολογεί σε καθημερινή βάση περί τα 50 επιπλέον λεωφορεία, τα οποία σήμερα είναι ακινητοποιημένα, λόγω έλλειψης οδηγών.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ Κώστας Ταγγίρης, υποδεχόμενος την πρώτη ομάδα εργαζομένων τους καλωσόρισε στην οικογένεια του Οργανισμού και εξέφρασε τη χαρά του γιατί μετά από 12 χρόνια υπάρχει πρόσληψη υπαλλήλων στον ΟΑΣΘ, με διαδικασίες μάλιστα που ολοκληρώθηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Σημείωσε επίσης ότι στο πρόσωπο των νέων οδηγών ο Οργανισμός και οι πολίτες της Θεσσαλονίκης βλέπουν τη σοβαρή βελτίωση του επιπέδου των συγκοινωνιών στην πόλη, με τη δρομολόγηση επιπλέον λεωφορείων και την εκτέλεση επιπλέον δρομολογίων.

 

Δείτε εδώ το video

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!