Δ. Ωραιοκάστρου: Συλλογή και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων

 


Δ. Ωραιοκάστρου: Συλλογή και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων

Η Αντιδημαρχία Καθημερινότητας του Δήμου Ωραιοκάστρου στην προσπάθεια εξάλειψης των εστιών ρύπανσης που προκαλείται από τα εγκαταλελειμμένα οχήματα σε δρόμους και γειτονιές του Δήμου υλοποιεί πρόγραμμα εντοπισμού, καταγραφής και απομάκρυνσης τους.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται  όσοι κάτοικοι του Δήμου Ωραιοκάστρου έχουν αντιληφθεί ότι υπάρχει στην περιοχή τους κάποιο εγκαταλελειμμένο όχημα να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Ωραιοκάστρου, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες νόμιμες ενέργειες, με σκοπό την απομάκρυνση του  οχήματος.

Οι πολίτες μπορούν να αποστέλλουν ηλεκτρονικό μήνυμα, καταγράφοντας την ακριβή διεύθυνση - τοποθεσία, όπου εντοπίζεται το εγκαταλελειμμένο όχημα στο email:

grkathariotita@oraiokastro.gr

ή να καλούν στο τηλέφωνο: 2310688514.

«Με την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους θα πετύχουμε να προστατέψουμε και να αναβαθμίσουμε το περιβάλλον όπου ζούμε και επίσης να συμβάλλουμε στην εξασφάλιση επιπλέον χώρων στάθμευσης, καθώς τα εγκαταλελειμμένα οχήματα αποτελούν εστία μόλυνσης και επιπρόσθετα καταλαμβάνουν πολύτιμες θέσεις στάθμευσης», αναφέρει η αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Σοφία Δημητριάδου.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!