Ανακοίνωση του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης ¨Ο ΗΡΑΚΛΗΣ¨: Δικαίωμα έξωσης του ΟΑΣΘ

 Ανακοίνωση του Προμηθευτικού Συνεταιρισμού Αυτοκινητιστών Θεσσαλονίκης ¨Ο ΗΡΑΚΛΗΣ¨

Το Δ.Σ του Συνεταιρισμού ΗΡΑΚΛΗΣ σας ενημερώνει ότι στις 27/10/23 εκδόθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης η με Αρ. Απόφασης 14181/27.10.2023 για την αγωγή έξωσης που είχε κατατεθεί από τον Συνεταιρισμό εναντίων του ΟΑΣΘ, σύμφωνα με την οποία ο ΟΑΣΘ έλαβε προθεσμία 30 ημερών για να αποχωρήσει από το αμαξοστάσιο της Σταυρουπόλεως και από το εξαώροφο κτίριο του εμπορικού κέντρου Civitas. 

Η απόφαση αυτή δικαιώνει τον ΗΡΑΚΛΗ και του δίνει το δικαίωμα της έξωσης κατά του ΟΑΣΘ από το Αμαξοστάσιο Σταυρουπόλεως και από τα γραφεία επί της οδού Παπαναστασίου. 

Ωστόσο ο κρατικός Ο.Α.Σ.Θ. συνεχίζει να κάνει χρήση των ακινήτων ενώ δεν έχει αποπληρώσει το χρέος του δηλαδή τα οφειλόμενα μισθώματα από το έτος 2014.

Σε συνεργασία με τους νομικούς μας συμβούλους εκτιμώντας το αποτέλεσμα θα δούμε για τις περαιτέρω νομικές μας κινήσεις, όσο αναφορά τα νόμιμα δικαιώματά μας.

Στη Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού θα αποφασισθεί το πως θα αξιοποιηθεί η περιουσία του Συνεταιρισμού στο μέλλον, μετά την απόφαση έξωσης.

 

 

 Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!