Ο.Α.Σ.Θ.: Δωρεάν κάρτες απεριορίστων διαδρομών σε περίπου 40 παιδιά

 


Δωρεάν κάρτες απεριορίστων διαδρομών

σε περίπου 40 παιδιά

Δωρεάν, απεριόριστες διαδρομές με τα λεωφορεία του, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, εξασφάλισε και φέτος ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, σε παιδιά τα οποία διαβιούν σε δομές σωματείων μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΟΑΣΘ χορηγήθηκαν περίπου 40 ετήσιες κάρτες απεριορίστων διαδρομών σε ισάριθμα παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και στο σπίτι του Χαμόγελου του Παιδιού στον Φοίνικα.

«Για ακόμα μία χρονιά ο ΟΑΣΘ καλύπτει όλες τις ανάγκες μετακίνησης των παιδιών προς και από το σχολείο και κάθε τους δραστηριότητα. Στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης νιώθουμε μεγάλη χαρά που συμβάλλουμε κι εμείς στην κάλυψη των αναγκών των παιδιών», δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΣΘ, Κώστας Ταγγίρης. 

 

 

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!