Επίσκεψη του Πέτρου Αταμιάν σε εμπορικά καταστήματα του Δήμου Ωραιοκάστρου λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου

 



Επίσκεψη του Πέτρου Αταμιάν σε εμπορικά καταστήματα του

Δήμου Ωραιοκάστρου

«Το 2024 να είναι περισσότερο ελπιδοφόρο και αισιόδοξο»

 

Κοντά στον εμπορικό κόσμο του Δήμου Ωραιοκάστρου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του Δήμου Ωραιοκάστρου «ΜΑΖΙ για τον τόπο μας» Πέτρος Αταμιάν. Κατά την επίσκεψή του σε καταστήματα των Δημοτικών Ενοτήτων Μυγδονίας,   Καλλιθέας και Ωραιοκάστρου, συνοδευόμενος από στελέχη της παράταξής του, αντάλλαξε ευχές με επαγγελματίες και συνομίλησε με πολίτες, προσφέροντας συμβολικά ένα γούρι για τη νέα χρονιά.

Σε δήλωσή του ο  κ. Αταμιάν τόνισε: «Βρισκόμαστε και θα                βρισκόμαστε διαρκώς στο πλευρό των ανθρώπων της αγοράς σε όλες τις   δημοτικές κοινότητες, όχι μόνο κατά την διάρκεια των εορταστικών ημερών, αλλά όλο το χρόνο. Η τόνωση και η ανάδειξη της τοπικής αγοράς είναι       προτεραιότητές μας, ώστε να ενισχυθεί η εξωστρέφεια του δήμου μας.         Προτιμούμε και στηρίζουμε τα τοπικά καταστήματα, γιατί έτσι υποστηρίζουμε στην πράξη την τοπική οικονομία και ενδυναμώνουμε την ανάπτυξη στον τόπο μας. Εύχομαι για όλους το 2024 να είναι ένα έτος περισσότερο ελπιδοφόρο και αισιόδοξο. Καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία, δύναμη και ευημερία, με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία».

 






Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!