Τα αποτελέσματα των δημαιρεσιών στον Δήμο Παύλου Μελά

 


Με ευρεία πλειοψηφία αναδείχθηκε το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλου Μελά.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη ο Αλέξης Παπαδόπουλος από τη διοικούσα παράταξη «Αλλαγή στον Δήμο Παύλου Μελά».

Αντιπρόεδρος εξελέγη η Χαρά Αμανατίδου από την παράταξη «Ευ Πόλις».

Γραμματέας του Σώματος εξελέγη ο Κυριάκος Τσαταλμπασίδης από την παράταξη «Ανατροπή Δήμου Παύλου Μελά».

 

Για τη Δημοτική Επιτροπή εξελέγησαν μετά από ψηφοφορία οι:

Χαράλαμπος Μαγειρόπουλος, Θεολόγος Παπαδόπουλος, Αδαμαντία Αγκούτογλου, Κοσμάς Κοραΐδης και Νίκος Ορφανίδης από την παράταξη «Αλλαγή στον Δήμο Παύλου Μελά», Δημήτρης Δεμουρτζίδης και Ελένη Γεροκώστα από την παράταξη «Ευ Πόλις» και ο Δημήτρης Φερενίδης από την παράταξη «Ανατροπή Δήμου Παύλου Μελά».

Ως αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν από τη διοικούσα παράταξη οι: Σταύρος Φέτκος, Άννα Ορφανίδου, Νικόλαος Μπούμπουλας, Απόστολος Κοτσάνπαπας και Κωνσταντίνος Ανεστάκης. Από την αντιπολίτευση εξελέγησαν οι: Χαρά Αμανατίδου, Γιώργος Λίλτσης, Γιώργος Τριανταφυλλίδης, Μάριος Παλάντζας και Ιάκωβος Αβραμίδης.

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής ορίστηκε από τον Δήμαρχο Παύλου Μελά ο Παντελής Αδαμούδης.

«Στόχος μας είναι η αναβαθμισμένη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου. Εύχομαι και ελπίζω να πετύχουμε ευρείες συναινέσεις. Οι όποιες αντιθέσεις προκύπτουν εύλογα, να καταλήγουν και αυτές σε συνθέσεις για το καλό του τόπου. Η αξιοκρατία, η διοικητική επάρκεια, ο ορθολογική σκέψη, η διαφάνεια, η θεσμικότητα και το δημοκρατικό πνεύμα είναι για μας αξίες με τις οποίες θα προχωρήσουμε» τόνισε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Ασλανίδης, στον χαιρετισμό του κατά τις δημαιρεσίες.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!